Mennyiért tudom eladni?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Mini, ugye kártya nélkül(amúgy előfizetéses volt), minimális karcolással mennyiért tudom eladni? Higy ne vágjanak át?(egyébként jelentkezőket várom:))2012. jan. 7. 15:08
1/7 A kérdező kommentje:
És méég garancia is van rajta :)
2012. jan. 7. 15:08
2/7 A kérdező kommentje:
majdnem 2 év
2012. jan. 7. 15:09
3/7 anonim válasza:
30 ezerért talán elviszik, de 25-27 az úgy reálisabb.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2012. jan. 7. 15:13
5/7 anonim válasza:
Áh, ugyan, ott a Telenor One Touch 23-ért újonnan, senki nem fog ezért annyit adni. Ha találsz egy hülyét, talán ad érte 20-22-t. 25-30-hoz már nagyon hülyét kell találni. :D
6/7 anonim válasza:
Hardverapron így mennek, és igen van aki ennyiért megveszi. Telenor One Touch is csak újan annyi. Ha 1 hetet is használod, 20nál többért el nem adod. Meg valakinek nem kell One Touch, mert Galaxy mini neki jobban tetszik. Az már más, hogy szvsz ugyanazt tudják.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a Mini 18-20-nál többet újonnan se érne, a One Touch mindenben lemossa. Éppen ezért nem értem, hogy mit keres a piacon egy használt Mini 30-ért, mikor 34-ért már Xperia Minit is lehetett kapni 2 hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!