Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor One Touche 990-re pl....

Telenor One Touche 990-re pl. angry birds-et hogyan lehet letölteni?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom a marketből. De ha rámegyek ekkor ezt írja ki:

Adding an account

You can use more then Google Account on your phone (such as your home and work accounts). Adding a Google Account takes just a few steps.

Touch Next to continue or press your phone's a Back button to exit.

Ha rámegyek a Next-re, akkor ezt hozza ki:

Don't have a Google Account? Create

Already have a Google Account? Sign in

Nekem nincs google fiókom, úgyhogy rámentem a létrehozásra. Beírtam mindent, és ezt hozta ki, hogy Wifi hálózat hozzáadása. Rámentem. és olyat kér, hogy hálózati SSID az mi? meg alatta az van, hogy biztonság. Ott lehet választani, hogy pl nyílt, vagy WEP, vagy 802.1x EAP stb.

Ha valaki tudja, hogy mit csinálok rosszul, legyen olyan szíves, és segítsen! Ja, és én egyáltalán nem értek az ilyenekre, úgyhogy butítsátok le nekem! Előre is köszi!

2012. jan. 7. 11:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Azzal a wifi hozzáadással ne foglalkozz. Hagyd, hogy magától keresse meg a hálózatot és arra csatlakozz rá.
2012. jan. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!