IMEI - szám manipuláció? Tiltás, Feloldás, hogyan lehetséges?
Leírom részletesen , hogy mi a gondom, aki tud valamit javasolni, kérem tegye meg!
-----------
HTC trophy vásárlás - > használt -> állítólagosan független -> személyes találkozás -> tmobile kártya be -> királyul működik.
Hazajöttem -> Vodafone-os kártya be -> nem talál jelet. na bumm. pannonos kártya be -> Ezzel is működik. nah király -> pont vodás kártyát akartam használni.
A telefonos alapjában véve vodafone-os volt, ez a kezdőképen látszik mikor a logó bejön.
Na most én arra gondoltam hogy az illető tulajdonos (előző) kifüggetlenítette a telefont és
" ?? látta ?? " ezt a vodafone, ezért letiltotta az egész telefont- > csak mivel már ugye független volt ezért a másik két hálózaton prímán megy.
Vodafone-ba papír nélkül nem foglalkoznak velem, fizetős szervizbe meg azt mondták , hogy lehet ilyet, hogy letiltják a hálózatot, de ezt feloldani nem tudják.
Aki tud valamit ezekről a dolgokról... egyáltalán van e ilyen,hogy letilják ? vagy nincs ? Mit lehet ellene tenni ...
Az kérem írjon kommentet!
Köszönöm !
1. A szolgáltatót nem érdekli hogy függetleníted vagy sem.
2. A dolog fordítva lehetett. nem fizetett és kitiltották a vodától, ezért függetlenítette.
3. Ha mákod van így marad. Ha nincs, akkor a többi hálózaton is lehetnek gondjaid.
4. Nem hivatalos szervízben jó sok pénzért imei csere segít ha már mindenhonnal ledob.
5. A legszebb az ha lopott és azért lett tiltva.
Azt nem lehet valahol megnézetni hogy le van e tiltva ?
Valami hiba is lehet a gond... ( bár ha a többi szolgáltatónál működik... )
Vodafone-os kártya be -> nem talál jelet
Ha le van tiltva, egész más látsz.
"Vodafone-os kártya be -> nem talál jelet
Ha le van tiltva, egész más látsz."
Pontosan ennyi a tudása ha nem engedi beregisztrálni a hálózatra.
Amire te gondolsz, az a letiltott sim.
Ott már van hibaüzenet (de csak nem tiltott IMEI esetén), hiszen az ICCID van tiltva a hálózaton. Így pedig el se jut az ellenőrzésig.
Vodafone-t hiába hívom fel, mivel a telefon nem az én nevemen van, tájékoztatást nem adhatnak, ez egészen biztos.
Az én számlámom (amivel használnáma telefont ) nincs tartozás... de ez gondolom nem igazán érdekli őket.
De mégis a telefont tiltják le... IMEI száma alapján.
Ha felhívom a vodafon-t hiába mondom hogy nekem ez a SIM-em van..nézze meg be van fizetve minden számla stb... viszont a telefonon mégse működik!
Vagy nagyon meglepődnék ha ők erre megkérdeznék az IMEI számot és cselekednének...
vélemény ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!