Mit kezdjek a T-perceimmel?
Figyelt kérdés
Van majdnem 10 óra ingyen beszélgetésem, de nem tudom, kit hívjak fel. A barátaim 90%-a Vodafonos, a többit meg nem zavarhatom órákon keresztül. Sajna visszaigényelni nem lehet a szolgáltatás árát. :( Tippek?
17/L
2009. máj. 23. 17:01
1/6 anonim válasza:
telefon betyárkodj :D vagy hívj fel engem :) nem tudom nekem négy nap alatt lemegy az egész :D
3/6 A kérdező kommentje:
Ez jó! :) Mondjuk, még mindég jobb mint a T-mobile társkereső... :D Ha gondoljátok, felhívhatlak titeket. Írjatok privit! De ha lehet, akkor ne 50-60 évesek írjanak! :D
2009. máj. 23. 17:14
4/6 anonim válasza:
Vagy ha van egy ismerősöd, akinek esetleg több T-mobil-os ismerőse van, add oda neki a telcsid addig és ő majd lebeszéli.
5/6 anonim válasza:
Meg még egy ötletem van. Hirdesd meg hogy akinek szüksége van egy jó hosszú beszélgetésre vmi régen látott ismerősével vagy bárkivel az keressen meg és odaadod neki a saját házadban a telcsid míg lebeszéli a t perceidet. Vagy esetleg kérdezz meg szomszédot és szólj neki, hogy adsz belőle ha van neki vmi sürgős dolga. Esetleg csinálhatod úgy is hogy pénzt kérsz érte de valami jelképes összeget, így visszajön belőle valamennyi. Vagy osztálytársak stb.
Na ilyenkor kéne egy nagy szerelem! :) Kevés is lenne a 10 óra! :)
6/6 anonim válasza:
Azért érdekes lenne úgy ismerkedni, hogy "Bocsi, T-Mobilos vagy? Nem? Sorry..." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!