Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom törölni az...

Hogyan tudom törölni az android marketes regisztrációmat?

Figyelt kérdés

Csináltam egy fiókot telón de aztán azt le is töröltem, de gépen be tudok jelentkezni és ha rámegyek egy alkalmazásra azt írja hogy installed, pedig a telómról azt a fiókot már letöröltem az összes alkalmazással együtt, most újra ugyanazzal az e-mail címmel szeretnék regisztrálni, de akkor már nem fogja hagyni, hogy letöltsem az alkalmazásokat mert korábban már letöltöttem azzal az e-mail címmel.

Mit tegyek, hogyan töröljem?

Direkt azért töröltem, mert sok szarságot letöltöttem és újat akartam kezdeni, de ezek szerint még megmaradtak a cuccok pedig telóról törölve a fiók és vele együtt az összes alkalmazás.

Köszönöm.

2012. jan. 5. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:

"de akkor már nem fogja hagyni, hogy letöltsem az alkalmazásokat mert korábban már letöltöttem azzal az e-mail címmel."

Ezt nem tudom honnan hallottad.

Annyiszor töltöd le, amennyiszer csak akarod.

Nem számít hogy már volt a telefonodon.

2012. jan. 5. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
nem engedi letölteni, mert az írja, hogy installed, az install helyett
2012. jan. 5. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

most újra ugyanazzal az e-mail címmel szeretnék regisztrálni

Miért akarsz ugyanazzal regiszrálni, ha egyszer már van? Miért nem jelentkezel be újra vele?

de akkor már nem fogja hagyni, hogy letöltsem az alkalmazásokat mert korábban már letöltöttem azzal az e-mail címmel.

Hidd el, hagyni fogja.

Direkt azért töröltem, mert sok szarságot letöltöttem és újat akartam kezdeni, de ezek szerint még megmaradtak a cuccok pedig telóról törölve a fiók és vele együtt az összes alkalmazás.

Azzal ne foglalkozz, hogy ott mit ír. Attól, hogy ott azt írja még nem lesz rajta a telefonon és nem is fog megjelenni neked a telós Marketben mint letöltött cucc.

2012. jan. 5. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:

de hiába megyek az installed-ra nem hagyja letölteni, mert már egyszer letöltöttem csak letöröltem :(

installnak kellene az installed helyett :(

2012. jan. 5. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak azért írja hogy installed, mert tényleg így van. Attól még válaszd ki a telód ha a listában nem dobja fel magától, és mehet a telepítés.
2012. jan. 5. 21:02
 6/7 A kérdező kommentje:

De szürke és nem hagyja kiválasztani. :(

És majd ha másik telóra váltok akkor azzal az e-mail-el se tudok majd letölteni, mert már egyszer egy másik telóra leszedtem az alkalmazásokat?

Vagy majd ott működik ez a teló kiválasztás?

Mert itt szürke és nem hagyja.:(

2012. jan. 5. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Bejelentkzetél egyáltalán a gépen? Mert akkor szokott ilyen lenni amikor nem vagy bejelentkezve.

És majd ha másik telóra váltok akkor azzal az e-mail-el se tudok majd letölteni, mert már egyszer egy másik telóra leszedtem az alkalmazásokat?

Ez így kicsit hülyeségnek hangzik. Miért ne tölthetnéd le ugyanazokat az alkalmazásokat? Annak túlzottan nem lenne értelme, nem gondolod?

2012. jan. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!