Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Defy-n mit kell...

Motorola Defy-n mit kell kikapcsoljak h ne vegye le a pénzemet?

Figyelt kérdés
Domino kártya vana defyben és veszi le apénzt, de nemtom mi. Kikapcsoltam már a Location-t GPS-t de mg veszi apránként...
2012. jan. 5. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Az internetet kéne kikapcsolni. AZ meg ott lesz a mobilhálózatok alatt.
2012. jan. 5. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Angol a teló, elmondanád úgy is légy oly kedves. :-)
2012. jan. 5. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Mobil network settingsbe csináltam az Access point namesbe egy saját cuccot amibe írtam pár betűt mer túgy nem tud csatlakozni semmire és arra állítottam. Úgy jó? Kikapcsolni ott nem tudtam.
2012. jan. 5. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Setting->Wireless&netework->Mobile network->Mobile data
2012. jan. 5. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak ezek vannak:S :

Data roaming,

Internet tethering,

Select network,

Operator selection,

access point names,

SMSC settings

2012. jan. 5. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes. Végülis amit az előbb írtál, hogy az apn közé felvettél egy olyat amibe semmi nincs és azt állítottad be az is jó. Érvénytelen netbeállításnak fogja venni és azokkal meg nem fog tudni csatlakozni a nethez.
2012. jan. 5. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Illetve még 1 kérdés lenne: Vhogy elállítottam, azt h amikor megnyomom a bekapcs gombot akkor egyből oldja a billentyűzetet nem kell elhúzni a csíkot. Azt h tom megcsinálni h legyen csík újra?
2012. jan. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!