Telóra lehet filmet tölteni?
Figyelt kérdés
Az a bajom h a telómat nem lehet csatlakoztatni a gépre mert nincs illesztőprogram. Ezért mindent mobilnetről szedek le. Így lennék néhány sorozattal is (lásd south park). De eddig sehonnan se szedtem le. Tudtok ehez linkeket küldeni? Köszi!2012. jan. 5. 17:04
1/9 anonim válasza:
Nem volt telepítő CD a telefonodhoz? Vagy nem talál a géped?
2/9 anonim válasza:
Vagy nem talál a géped illesztőprogramot?
3/9 anonim válasza:
Igen lehet. Közvetlenül torrent oldalról is. De ez csakis WiFi kapcsolaton keresztül ajánlott a nagy adatforgalom miatt. Nekem pl. Nokia telefonom van és a SymTorrent nevű program van rajta erre a célra.
5/9 A kérdező kommentje:
samsung, nem talál progit és nem volt cd
2012. jan. 5. 18:04
6/9 anonim válasza:
Látod spanom, ha Nokiád lenne... ;-)
7/9 anonim válasza:
Látom a telefon típusa titok, na mindegy, töltsd le ezt és utána már menni fog.
8/9 anonim válasza:
Elég ha letöltesz egy rendes AVI filmet mert van egy konvertáló program amivel jól át tudod konvertálni a telódra a filmet.:Ultra Mobile 3GP Video Converter
Ez nagyon jó én mindig ezt használom letöltöd feltelepíted és ott kiválasztod a telódat a képernyőméretet beillesztesz egy filmet és konvertálod és utána mehet a telóra.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy ez egy galaxy ace.
2012. jan. 6. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!