SE xperia arc S-en megy a 0. face?
Figyelt kérdés
vagy esetleg egyéb ingyenes facebook lehetőség rajta..2012. jan. 5. 14:51
1/10 anonim válasza:
szerintem nincs netcsomagod. ha van wifi ingyen netezhetsz... :)
3/10 anonim válasza:
de van ;) hosszabbítottak június végéig :)
4/10 A kérdező kommentje:
én úgy tudom 0.face ingyenes attól rajta, csak hogy esetleg valami más program hozzá van-e?
2012. jan. 5. 16:44
5/10 anonim válasza:
ha nincs netcsomagod, nem nyitja meg a 0.facebook-ot. csak a fizetőset...
6/10 A kérdező kommentje:
és ez minden androidon így van?ha jól értelmezem akkor van 0.face, csak kell netcsomagot előfizetnem csak az meg úgy már nem ingyenes:O
2012. jan. 5. 20:26
7/10 anonim válasza:
t mobilenál ja.
ezt írják:
A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Go!Net M adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós előfizetőink számára egyaránt elérhető.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat, akkor ezek szerint nem csak androidon van ez igaz?
2012. jan. 5. 21:31
9/10 anonim válasza:
nem csak androidon :) de ha van a közeledben wifi, akkor ingyen netezel :)
10/10 A kérdező kommentje:
nekem csak az ingyen face a lényeg..:)
2012. jan. 5. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!