Miért vannak annyira ellene a samsung s5230-nak?
alapvetően nem olyan rossz, csak a rendszer ami rajta van kiforratlan és instabil!(ez az egész leggyengébb pontja)
De egy átlagfelhasználónak aki csak telefonálni sms-ezni akar annak tökéletes
És sok jó funkciót kihagytak belőle!
A rezisztív kjelző valakinek előny, ezt csak a media fújta fel, hogy a kapacitív mennyire jó!
Én valahogy soha nem voltam a kapacitív cuccokkal kibékülve!
Előzőnek írnám, ez egy zárt rendszerű telefon a hardvert nem érdemes nézni(sztem egy 195mhz-es arm9-es cucc + 64mb ram)
A rendszer nem annyira lassú mint ahogy azt sokan állítják!
A kijelző mérete 3" és rajta 240x400-as felbontás, ami ide tökéletes is, a galaxy mini-nek sincs jobb kijelzője 3,1"-on 240x320!
Hát hogy őszinte legyek ezzel a rezisztív meg kapacitív kijelzőkkel sokat nem mondtatok nekem, mert nem tudom mik ezek:)
Viszont 1 éve van ilyen telóm és nekem semmi bajom vele(smsre, telefonálásra és netezésre használom) és nem értettem miért vannak ennyire ellene, mert mindenhol csak azt olvastam, hogy sz@r és ne vegyél ilyet, de indoklást nem írtak. Pusztán ezért tettem fel a kérdést:)
Persze mindenki maga választja meg a telóját, aki többre akarja használni jobbat választ, nekem bőven megfelel:)
Azért mert egy alap telefon tudása van benne egy érintő kijelzővel. Gyakorlatban nem tud többet egy pár ezer forintos Nokiánál (Amivel nem kell szenvedned a rezisztívvel)
Ja és, hogy értsd:
Rezisztív: A kijelző a nyomást érzékeli, tehát nyomni kell a kijelzőt nem elég megérinteni
Kapacatív: A kijelző nem a nyomász hanem a töltéseket érzékeli, ezáltal elég megérinteni a kijelzőt ahhoz, hogy használni tudd. Éppen, hogy hozzáérsz már reagál tehát ez igazi "érintő" kijelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!