Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak annyira ellene a...

Miért vannak annyira ellene a samsung s5230-nak?

Figyelt kérdés
B.nkók kíméljenek! Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, mert mindenhol mindenkitől azt olvasom, hogy milyen sz@r...
2012. jan. 5. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:

alapvetően nem olyan rossz, csak a rendszer ami rajta van kiforratlan és instabil!(ez az egész leggyengébb pontja)

De egy átlagfelhasználónak aki csak telefonálni sms-ezni akar annak tökéletes

És sok jó funkciót kihagytak belőle!

2012. jan. 5. 11:57
 2/9 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Azért ne felejtsük el a rezisztív kijelzőt :)
2012. jan. 5. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:

A rezisztív kjelző valakinek előny, ezt csak a media fújta fel, hogy a kapacitív mennyire jó!

Én valahogy soha nem voltam a kapacitív cuccokkal kibékülve!

2012. jan. 5. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van ismerősöm, aki egyszerűen nem bír kapacitív kijelzőt használni, neki jobb, kényelmesebb a rezisztív, viszont at S5230 elleni hadjárat legfőbb oka a telefon népszerűsége, valamint a benne futó szoftver használhatatlansága. Ha csak egy érintős alaptelefont akarsz (sms, telefon) akkor ez a tökéletes választás.
2012. jan. 5. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
egyrészt a gyenge hardver,aztán ott van még a kijelző(mérete,fajtája,minősége),az oprendszer is gagyi,és nem éreztem valami stabilnak,amikor elkértem a haveromét.(fél éves a mobil,de már cseréli le,mert azt mondja,hogy nagyon sz*r.Ha az árára rádobsz egy 5-ödt,vagy egy tizest,akkor már kapsz egy olcsóbb androidost.pl:samsung galaxy mini,ami kezdő androidosoknak tökéletes.
2012. jan. 5. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Előzőnek írnám, ez egy zárt rendszerű telefon a hardvert nem érdemes nézni(sztem egy 195mhz-es arm9-es cucc + 64mb ram)

A rendszer nem annyira lassú mint ahogy azt sokan állítják!

A kijelző mérete 3" és rajta 240x400-as felbontás, ami ide tökéletes is, a galaxy mini-nek sincs jobb kijelzője 3,1"-on 240x320!

2012. jan. 5. 17:26
 7/9 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Na de azért azt már senki ne akarja bemesélni, hogy a rezisztív kijelző használata kellemesebb a kapacitív kijelzőnél. Vagy azért mondja ezt valaki, mert rezisztív technológiát használ a készüléke és nincs lehetősége jobbra váltani, vagy pedig mert irigy másokra. Nekem van egy ilyen és egy olyan kijelzővel rendelkező telefonom, szóval tapasztalatból írhatom, hogy amíg nem volt a kezemben hosszabb ideig a kapacitív cucc, én is azt mondtam, hogy alig van különbség. De miután hetekig csak simogatni kellett a Desire elülső üveglapját, kínszenvedés volt ezután a rezisztív kijelzővel navigálni. Mondhatni valami borzalmas élmény!
2012. jan. 6. 12:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát hogy őszinte legyek ezzel a rezisztív meg kapacitív kijelzőkkel sokat nem mondtatok nekem, mert nem tudom mik ezek:)

Viszont 1 éve van ilyen telóm és nekem semmi bajom vele(smsre, telefonálásra és netezésre használom) és nem értettem miért vannak ennyire ellene, mert mindenhol csak azt olvastam, hogy sz@r és ne vegyél ilyet, de indoklást nem írtak. Pusztán ezért tettem fel a kérdést:)

Persze mindenki maga választja meg a telóját, aki többre akarja használni jobbat választ, nekem bőven megfelel:)

2012. jan. 8. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mert egy alap telefon tudása van benne egy érintő kijelzővel. Gyakorlatban nem tud többet egy pár ezer forintos Nokiánál (Amivel nem kell szenvedned a rezisztívvel)

Ja és, hogy értsd:

Rezisztív: A kijelző a nyomást érzékeli, tehát nyomni kell a kijelzőt nem elég megérinteni

Kapacatív: A kijelző nem a nyomász hanem a töltéseket érzékeli, ezáltal elég megérinteni a kijelzőt ahhoz, hogy használni tudd. Éppen, hogy hozzáérsz már reagál tehát ez igazi "érintő" kijelző.

2012. jan. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!