Hogyan tudom beállítani?
A telómon van facebook, azonban szeretném azt az alkalmazást is használni, amely sms-ben értesítést küld nekem a történtekről, ill az üzenetekről. Úgy tudom, hogy ez ingyenes...
Ha valaki tud segíteni nekem, kérem írja le, hogy milyen lépéseket kell megtennem!...köszii.:)
ja, és 30as vagyok, ha ez számít..
Gépen belépsz, ott lenyitod oldalt jobb felül a nyilat, ott "account settings" (felhasznál beállítások vagy ilyesmi), aztán baloldalt "Mobile", és ott ha nincs aktiválva a telefonod akkor aktiváld, ha aktiválva van, akkor ottvan egy zöld gomb: "activate text messeaging" (szöveges üzenetek ktiválása vagy ilyesmi). Ez valóban ingyenes, de magyarországon nem elérhető, de ha esetleg Erdélyben vagy Szlovákiában laksz akkor menni fog. Ott a legördülő listában válasz ki az országot és a szolgáltatót, továbbiakat írja.
Viszont, ami magyarországon is elérhető és ingyenes, a "mobile" helyett a "security" fület választod, ott be tudod állítani, hogy kapj SMS-t ha valaki belép facebook-ra a te nevedben.
És megjegyezném ha nem gond, hogy legközelebb ne ide írd a kérdést, hanem ahova való (számtech -> internet), mert ott hamarabb kapsz több j ó választ a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!