Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung galaxy s2 nem tölt...

A samsung galaxy s2 nem tölt be, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vettem egy galaxy s2-t és frissíteni akartam a rom-ot rajta, de miután feltöltöttem egy nem gyári kernel-t azután a betöltő képernyőnél tovább nem jutottam, mit tehetnék?? Már próbáltam régebbi verzióra frissíteni, de nem jön be úgy sem. Az egészet hogy lehetne újra rakni??
2012. jan. 5. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Kuka.
2012. jan. 5. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:

És ezért nem piszkálunk valamit k*rvafölöslegesen, ha valamihez nem értünk...

Biztos nem lett volna neked megfelelő a gyári rom, igaz?

2012. jan. 5. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Énszerintem is kuka, egész jó telefon de azzal b*szták el hogy rá van írva "SAMSUNG".

Ettől kezdve a sírás fog keringetni 2 éven át.

10 ember akit rábeszélnek erre a márkára abból 8 megbánja, 1 csaj és 1 bolond...

2012. jan. 5. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:

És 6 hülye..

Aki nem ért hozzá, ne vegyen ilyet, s ne is válaszoljon feleslegesen..

Vagy hibás volt a főzött rom, amit feltettél, vagy elrontottál valamit. Többszöri elolvasás után kell ezt megpróbálni, s minden oldalról olvasni infót róla, s a menetéről.

Írj adatokat, hogy pontosan mit is csinál, vagy mit ír ki, vagy fotót tegyél fel.

Melyik betöltő képernyő? A Samus felirat, vagy a rom betöltő képernyője. Milyen rom-ot tettél fel? Honnan szedted? Linket. Amúgy szedsz le 1 romot, gyárit, vagy cm7-et, vagy miui-t. Recovery(hangerő fel+menügomb+bekapcsgomb). Hogyan csináltál, s mit, itt is link a legcélszerűbb. Egyenlőre ennyi.

2012. jan. 5. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, aki nem ért hozzá, az mondjuk miért szól bele? :) A másik meg hogy mindenkinek saját döntése hogy milyen telefont vesz, senki nem beszélt rá, és nem a reklámok miatt vettem meg, ennyi pénzért IPhone-t is vehettem volna, de nekem ez kellett és kész. Igen, a gyári Rom nem megfelelő számomra, mivel Orange-os és sok rajta a felesleges app. amik törölhetetlenek mivel nem adminisztrátori felhasználó vagyok. Azóta sikeresen megoldottam a problémát, a telefon a legújabb szoftvert megkapta, root-olva van, és a számláló is le van nullázva USB Jig segítségével, szóval legközelebb aki nem ért hozzá vagy "kuka" beszólást akar írni, az maradjon csöndben és olvasgassa tovább a kérdéseket... :)

U.I.: Utolsó hozzászóló köszi, te legalább értelmes módon próbáltad megközelíteni ;)

2012. jan. 6. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!