Melyik telefon a jobb és miért?
Figyelt kérdés
Nokia E6-00
Sony Ericsson X10 Mini (A sima nem a QWERTY billentyűs)!
Válaszokat előre is köszönöm! :)
2012. jan. 4. 18:30
1/4 anonim válasza:
ezek közül a nokia. Mert nem gagyi, stabilabb stb
3/4 anonim válasza:
A Nokia sokkal jobb, az SE X10 Mini a legszarabb telefon, amit fogtam eddig a kezembe, már nem azért, de hogy lehet akkora kijelzővel érintős mobilt kiadni, úúúúúúúúristen. Vagy ha androidos telóra gondoltál mindenképpen, akkor esetleg ajánlom a Telenor One Touch-ot vagy a T-Mobil Move-ot, esetleg a Vodafon Smart akármit :D
4/4 anonim válasza:
A kijelző am kisebb mint a se x10 mini-é (2,55 coll) ez meg 2,46) bár a felbontás jóval nagyobb de nem értem mitől kerülhet kártyásan 80 ezerbe...amikor egy rakat fos ennyiért már igen komoly tudású mobilt lehetne venni...ez egy vicc meg az h. beleb@asszák a nyócmegapixeles kamerát autofókusz nélkül a hardver kb ugyanaz mint az x10 mini....mondjátok el nekem mitől kerül ez egy komolyabb felsőkategóriás telefon árába ennyiért xperia neo is van....nemtudom ki veszi ezt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!