Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra keresek olyan...

Androidra keresek olyan játékokat, amik PC-n sikerjátékok lettek. Mik vannak?

Figyelt kérdés

Most vettem meg a Plants vs Zombies és a Dead Space nevű játékokat. Hát a PvZ sztem jobb mobilon, mint PC-n, és a DS is fantasztikus lett. Van még olyan játék, amit PC-n láthattam, és van Androidon is?

Köszi a segítséget.

(amúgy Dell Streak 5-öm van, ami állítólag nem kompatibilis se a Dead Space-el, se a Plants vs Zombiessal, ezek ellenére tökéletesen fut rajta mindkettő)

2012. jan. 4. 17:59
1 2
 11/19 anonim válasza:
Zen Pinball - ezt se hagyd ki!
2012. jan. 7. 17:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszike, máris jobb. :D
2012. jan. 9. 23:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Duke Nukem 3D, Doom, Quake 3, NFS Shift, NFS Hot Pursuit
2012. jan. 17. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Na az uccsók kifejezetten jól hangzanak. Kíváncsi vagyok a quake 3-ra andrón...
2012. jan. 19. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, Kérdező. Androidra alig vannak olyan játékok, amik lekötnek. Én szinte már undorodok az ilyen Zenonia-féle játékoktól, aminek a grafikája és az értelme is a padlón fekszik, megrugdosva. A Dead Space nekem is nagyon tetszik (a chapter 6 -nál hogy kell továbbjutni? Mindig meghalok :S), csak sajnos alig van hozzá hasonló játék. 3D RPG -ből csak kettőt ismerek, a Crusade of Destiny -t, és az Earth and Legend -et. Az előbbi kb. 2 napig kötött le, a másikat még nem próbáltam. 3D MMORPG -ből nagy kedvencem a Pocket Legends és a Star Legends, ezeken majdnem 1 éve játszok! :) ZTE Blade telóm van, így sok játék nem támogatott. Ahogy megfigyeltem, a Gameloftos játékok a legsunyibbak, mert feltelepülnek, de nem indulnak el (f*ck you, gameloft xD). Az EA játékai megbízhatóak.
2012. jan. 22. 12:09
 16/19 anonim ***** válasza:

World of goo

osmos

2013. jan. 3. 14:41
 17/19 Golan Trevize ***** válasza:

Tetris

Minecraft

2013. jan. 3. 14:55
 18/19 anonim válasza:

GTA San Andreas

GTA Vice City

GTA IV

Crazy Taxi

Need for Speed Most Wanted

Ha eszembe jut még több akkor azt is leírom. :)

2014. jan. 5. 01:10
 19/19 anonim válasza:
Utolsó.... Ma már az általad felsorolt játékokból minden van, kivéve a GTA IV... Remélem, hogy idén elkészül.. :)
2018. okt. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!