Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » FONTOS Xperia X8 és gta 3 24 fps?

FONTOS Xperia X8 és gta 3 24 fps?

Figyelt kérdés

Hellosztok

valaki tudna segiteni hogy hogyan lehet 15 és 24 fps közötti értéket kicsikarni a gta 3 ból xperia x8 on?

(tudom kell szoftverral is babrálni )

de most egyenlőre az érdekelne hogy hogyan lehet ezt megcsinálni

nagyon fontos lenne

imádom ezt a játékot én barom x8 at vettem.. de hát nem gondoltam volna hogy ez kijön telóra :S

és valamivel elkell lőni az időt mégha én a telefonálás miatt is vettem a telót xd

This Is My Last Post In X8 Sorry

Use Chainfire 3D Method

Install PowerVR Plugins

Reduce Texture Quality And Reduce texture size

And This is important step to play smooth

Overclock @ 710+ mhz

Swapper @ 256mb

I got 15-24 fps on this settings

nem nagyon értem az angolt Bocsi ezért is kérek helpet

2012. jan. 4. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Tegyél fel valamilyen főzött ROM-ot, mert a gyárival nem működik

2. Húzd fel a processzort 710 Mhz-re, az új Romban lesz ilyen lehetőség

3. Növeld meg a swap particio méretét 256 MB-ra, ehhez ugye az SD kártyára kell rakni a swap filet, ehhez xda-developersen találsz megoldást

A többi (chainfire, powerVR, text quality) pedig a játékon belüli beállítások

2012. jan. 4. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:

hú hallod:S ez igy elsőre elég huzos

tucc segíteni msn en keresztül ?:S

az nagyon jólenne mert most szenvedek vele de nem akarom elrontani a telót... xdmég kell a közel jövöbe

valami 2.3.7 es androidot találtam de nem tudok egy biztos letöltési linket se semmit igazán hogy hogykell felrakni

nagyon hálás lennék ha tudnál segiteni msn en

2012. jan. 4. 16:50
 3/3 A kérdező kommentje:

vagy esetleg csak annyit hogy megtudnád nekem nézni hogy hogy fut így a telódon a game?

ésha tudnál mondani egy jó eredményt az nagyon jólenne :P és elég sokat segítenél :D

meg még azt néztem de megint nemtudom hogy csinálják hogy a látótávolságot lecsökkentik de nem találtam sehol semmit :/

2012. jan. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!