Szerintetek kb. mennyibe fog kerülni 2012 év végén a Galaxy Note? És még akkor is csúcstelefonnak fog számítani?
A mai okostelefonoknál már semelyik gyártó nem foglalkozik azzal, hogy levigye egy egyéves készülék árát.
Azt olcsóbban nem fogod megkapni, csak jobbat annyiért :)
Ha a teljes széria nem volt totálcsőd (Lásd Blackberry Playbook, Dell Streak, HP touchpad...ect) és nem akarják a nyakukon maradt árut legalább a gyártás összegét megtérítve értékesíteni nem viszik drasztikusan le az árát a cuccnak. A Galaxy note nem lesz szerintem olcsóbb az év végére.
A Galaxy Note már most behozta az árát, nagyon népszerű cucc annak ellenére hogy szerintem telefonnak túl nagy, tabletnek túl kicsi. A toll megmenti a koncepciót, Kb egy noteszre emlékeztet így és ezzel már több használhatóságot mutat a mindennapi életbe, mint a jelenlegi tabletek 80%-a. Na! De nem ez a lényeg.
Szerintem ha piacra kerül a Note 2 mondjuk és ennek leviszik az árát akkor konkurenciát állítanak csak az újnak (ami valószínűleg nem esik át jelentősebb világmegváltó fejlesztéseken).
Ezzel persze azt érik el hogy neked (ha nem engedheted meg magadnak) nem lesz Galaxy Note készüléked -(mit eredményez?)-> A Galaxy Note készülék egy státusszimbólum. Nem jön minden sarkon szembe...
Ezt én így gondolom most. Hogy igazam lesz e vagy sem az kiderül az év végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!