Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ezek közül melyik...

Szerintetek ezek közül melyik telefont vásároljam meg és miért? Személyes tapasztalatokat is várok a készülékekről!

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy S II

Iphone 4S

Nokia N9

HTC Wildfire S

Ezek között vacilálok,de fogalmam sincs melyiket válasszam...

Köszönöm előre is!:-)))

2012. jan. 3. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Válaszd akkor az iPhone4 et. Első okostelefonnak szeretni fogod és nem vágja ki a biztosítékot amikor alapdolgokat nem enged megcsinálni a piszok.

A fenti válaszolónak igazat adnék abban, hogy olyan alap dolgot nem lehet benne megtenni mint egy nyomorult csengőhang csere. Csak a gyári prüttyögések vannak, de telefonálni én egy régimódi, gombos butatelefont tartok, mert azt nem kell töltögetni és elfér még a kabátomba.

A 3Gsre pedig úgy tekintek, hogy van egy hordozható miniszámítógépem amivel ha kell telefonálni is tudok. Netes kapcsolattartásra tökéletes.

N9ről csak teszteket láttam de maga az ötlet mármint hogy nincsen rajta egyetlen gomb sem egészen egyedi plusz ahogy néztem tényleg egész jól kitalált oprendszer. A samsung viszont inkább olyan mint egy androiddal szerelt iphone, akkor meg miért ne az iphone?

2012. jan. 7. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja a 4eshez valaki írta, hogy szerezz egy jó tokot. Eleje hátulja üveg. Kollégám egyszer ejtette el véletlenül... rip
2012. jan. 7. 15:16
 13/14 A kérdező kommentje:

Most hallotam egy ismerősömtől akinek Iphone 4s-e van hogy..: Csak iTunes-ről lehet zenét/videó stb. leszedni és CSAK APPLE LAPTOPON keresztül USB-vel átküldeni a telefonra.

Nem magyar nyelvű a menüje.

A bluetooth nem működik itt magyarországon.

Ez mind igaz?

Így szerintem nem éri meg.

Eddig mindíg gépről bluetoothon keresztül küldtem el a dolgokat a telefonomra.

Ráadásul még egy Apple laptopot is megvásárolni hozzá...

Ja és köszönöm mindenkinek!:-)

2012. jan. 7. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:

,,Olyan alap dolgot nem lehet benne megtenni mint egy nyomorult csengőhang csere,,

De lehet , és nem is bonyolult

,,Csak iTunes-ről lehet zenét/videó stb. leszedni és CSAK APPLE LAPTOPON keresztül USB-vel átküldeni a telefonra. ,,

Nem , a letöltött zenék is mennek rajta ill. a videók is , és Windows- os gépre is letöltheted az itunes -t és működik normálisan , rádugod az usb t , vagy Wifivel csatlakozik a telefon az iTunes re

Nem magyar nyelvű a menüje - de , van benne magyar nyelv is

A bluetooth nem működik itt magyarországon. - a bluetooth mindenütt működik , de nem fájlátvitelre szolgál (bár millió app van rá , ráadásul még ingyenesek is , hogy tudj küldeni és fogadni dolgokat bluetooth on)

és boccs , de az ismerősöd 1 h*lye

2012. jan. 8. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!