Samsung Galaxy3 rootolás probléma? Sehogy sem megy.
A telefonomat szeretném rootolni, de nem sikerül...
Samsung Galaxy 3-am van amit írtam a kérdésben is...
SuperOneClick-et próbáltam de letölteni se tudtam...
C:\Users\*****\Downloads\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip.part nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.
Próbálja később, vagy lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával.
Nos én vagyok a rendszergazda és az elmúlt 2 napba vagy 100x megpróbáltam különböző helyekről, de sehogy se ment... Windows 7 32bit-es az oprendszer...Hogy próbáljam? Mivel?? Nagyon fontos lenne :)
Minden hasznos választ felpontozok.
Előre is köszönöm!
Ha a forrásfilet nem tudja olvasni, akkor ott más gubanc van, valószínű nem nálad. Töltsd le másik géppel..
Lehet törölték a kiszolgálóról, vagy valami program blokkolja az elérést (pl virusirtó, mivel super1click-et linux virusnak ismeri fel)
Nos megpróbáltam más gépről...Sikerült letölteni 2.3.3-as verzió...Telefonon a debugging mód be van kapcsolva..
Amint a Root-re kattintok hiba van:
"The following device does not have drivers installed:
Multimédiás videovezérlő
PCI/Ven109E&DEV_ (itt 1 sornyi betű/szám sorozat)
Would you like me to forcefully Install an Android ADB Interface for this device?"
Igen/nem
Igen-re kattintottam akkor az jött, hogy
"A következő DLL betöltése sikertelen "DIFxAPI.DLL" A megadott modul nem található (a kivétel HResult értéke:0x0 (9-10 szám)"
Mi a teendő? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!