Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC wildfire s akkumulátor?...

HTC wildfire s akkumulátor? Mennyit bír ki nektek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
keveset..
2012. jan. 3. 21:28
 2/8 anonim válasza:
miért kérdezed ? én naponta játszok rajta és minden nap töltenem kell... ( lehet, hogy azért mert első töltésnél nem töltöttem 16 órát, mivel azt olvastam elég neki a 2-4 óra. )
2012. jan. 6. 19:42
 3/8 A kérdező kommentje:
hát azért kérdeztem mert nekem elég keveset bír.. mondjuk az enyém is elég új /pár hetes../ és sokat is szórakozok vele.. de én mondjuk az első pár töltésnél elég sokáig hagytam töltőn.. csak kiváncsi voltam, de akkor mindenkinek elég keveset bír..:\ mondjuk attól még nagyon szeretem ezt a telefont!(L):)
2012. jan. 7. 10:03
 4/8 anonim válasza:
enyém is viszonylag új :) szilveszterkor vettem :) hát akkor "nem bántam meg" hogy nem töltöttem 16órát, mert akkor ugyan ilyen lenne :) és én is elég sokat nyúzom a kicsikét :)
2012. jan. 7. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
naponta töltöm. igaz pár napos de aggódom. mindenkinek keveset bír az aksi, akkor kezdek megnyugodni, h nem az enyémmel van a baj. nagyon szeretem, de ez az aksi kikészít. tegnap feltöltöttem, nem nyúltam hozzá, 2 óra múlva 85% on volt az aksi. :/
2012. jan. 27. 15:35
 6/8 anonim válasza:
a gyári akksi 1240mAh-s asszem, én most fogok rendelni egy 2440mah-sat, de gamereknek ajánlom a 3500mAh-s akksit hátlappal...:) kb 2ezer forint szal nem egy vészes kiadás és többet fogja bírni nektek is :) csak nézzetek körül eBay-en :D:D
2012. márc. 8. 10:22
 7/8 anonim válasza:
Nekem pár napos és szinte másfél naponta kell tölteni. Néztem tesztet a youtubon és ott is mondták, hogy nagyon gyenge aksival rendelkeznek a HTC készülékek.
2012. szept. 27. 23:53
 8/8 anonim válasza:
Én ha nem nyúlok hozzá 1x sem akkor 3 napot lazán bír úgy, hogy 40-50%-ra megy le az akksi ebbe olyan foglalkozások vannak benne, hogy megnézem az időt meg max emailt írok vagy olvasok kb 2 percig. Ha csak picit netezek rajta meg ilyenek napközbe akkor estére olyan 40-50% lesz de én minden nap töltöm. Tegnap előtt pl 6órát volt bekapcsolva abból 4 órát fullra végig játszottam online (rajz órán én voltam a modell xd) és totál lemerült. 1% maradt azzal még 2órát tudtam zenét hallgatni és megadta magát.
2013. febr. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!