Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek lehetséges?...

Szerintetek lehetséges? (Motorola Defyvel kapcs. )

Figyelt kérdés
Neten találtam olyan Motorola Defy-t ami 40ezerFt. Azt írja az eladó róla, hogy azért ilyen olcsó mert angol menüs, de van rá 2 év gari. T-mobilos. Szerintetek lehetséges ez vagy átverés?
2012. jan. 3. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Mmint mi? Minden eredeti szoftveres defy angol menüs.
2012. jan. 3. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Lazán lehet ennyiért venni használtan.

Ajánlom a hardverapro.hu-t. Ez az oldal nincs elszállva semmilyen téren az árakkal.

/Jelenleg fel újítják a honlapot /

Tegyél rá Cyanogenmod 7-et, teljesen magyar 2.3.7-es rom.

2012. jan. 3. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak arra gondoltam, hogy mivel 2 év gari van rajta nem lehet régi teló és csak azért eladni mert nem magyar...Ti eladnátok ilyen telót ennyiért csak azért?
2012. jan. 3. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem ez a fő tényező. Lehet lopott vagy előfizetéses. De ennyiért egyáltalán nem ritka pár hónaposan. Majd nézegess körbe hardveraprón ha menni fog.
2012. jan. 3. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!
2012. jan. 3. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
hardverapron nem válaszol senki XD Írtam vagy 5 embernek és senki nem reagál semmire...:S
2012. jan. 4. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Elég sűrűn szoktak felnézni az emberek, csak most, hogy új nem mutatja a privát üzenetet csak ha rákattintanak. Nézd meg.
2012. jan. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!