Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok szótárt letölteni...

Hogyan tudok szótárt letölteni Nokia C7-re?

Figyelt kérdés
Van rajta angol , de szeretnék egy németet és egy magyart. Segítenétek?
2012. jan. 3. 19:10
 1/7 Agressor20 válasza:
Nekem C6-om volt de azon alapból volt, és szerintem a tieden is lennie kell, ha meg nincs akkor szerintem az OVI-fent:)
2012. jan. 3. 19:12
 2/7 A kérdező kommentje:
alapból volt angol , de nekem német kellene , de az oviról hogy kell letölteni?
2012. jan. 3. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
A beépített szótárhoz itt lehet további nyelveket letölteni: [link]
2012. jan. 3. 20:20
 4/7 Agressor20 válasza:
Jól mondja az előttem szóló, de ha felmegy Wfiről a szótárra vagy netről, akkor, valahol ott van a szótár menü pontján belűl, hogy további nyelvek, és utána le tudja tölteni a németet is, nekem ugye C6-om volt és sokat segített a szótár:)
2012. jan. 3. 22:56
 5/7 A kérdező kommentje:
de erről a linkről hogyan tudom letölteni? vagy miután letöltöttem hogyan tudom rárakni és használatba venni? mert mikor telefonon vagyok akkor felajánlja , hogy letöltök-e más nyelveket , de telefonról meg nem akarok netezni ,elérhető wifi kapcs. meg nincs ahová csatlakozhatnék, ezért akarom gépről letölteni... segítenétek? köszönöm
2012. jan. 4. 17:32
 6/7 A kérdező kommentje:
nah letöltöttem a linkről... most hogyan tovább?
2012. jan. 4. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

USB-vel rá kell kötni a telefont a számítógépre.

A telefonon található Installs nevű könyvtárba be kell másolni a SIS fájlt.

Ezután le kell választani az USB-ről, majd a Menü > Beállítások > Alkalmazáskezelő > Telepítési fájlok pontban telepíteni.

2012. jan. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!