HTC wildfire s telóról segítenék pár kérdésbe?
Előző:
ha vezetéknélküli töltőd van gyorsan védesd le a szabványt, és milliárdokat fogsz keresni az eladásokból.
Ha megmagyarázod mi is a pontos bajod, segítek (valószínűleg tudom mi a bajod, de nem baj, fogalmazd meg érthetően, ha érthető választ akarsz).
Kérdező:
wifi-ről szedj le programokat/játékokat, mert ha túlléped a mobilnet adatforgalmát elég durva összegeket kell fizetned már 1 megáért is (persze csak ha olyan neted van, ha korlátlan akkor mindegy).
Ezt a menübe vízszintes/függőleges dolgot meg kicsit sem értem, fényképet nem tudsz feltölteni, hogy mi is a bajod?
Vagy csak érthetőbben elmagyarázni?
A töltős vagyok...:) Akkor kérdezem úgy, hogy ez hogy működik? Mert én csak ezt, fülhalgatót, és adatkábelt kaptam hozzá. Mert hiába dugom be a konektorba semmi, és a végén ami van usb vég, oda rakni nem tudok semmit, vagyis nemtudom, hogy egyátalán mit kéne vele csinálnom.
Köszönöm a segítséget. :)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a HTC wildfire s telefonommal a probléma... Wifire felcsatlakoztam, ki is írja, h csatlakoztatva, jelerősség kiváló, és a marketből mégsem tölt le, valamikor be sem jön, illetve a net sem jön be. Viszont a facebookot frissíti, illetve az emailjeimről is jön értesítés. Eddig jól működött, tegnap kezdte el...Valamit elállíthattam?? Aki tud, legyen szíves adjon tanácsot!Köszi
Komolyan arra nem tudtál rájönni (töltős), hogyha kapsz egy USB kábelt, és egy hálózati csatlakozót amibe belemegy az USB kábel akkor azzal kell tölteni?
Bekapcsolni be tudod a telefont?
Előző:
nincs ötletem, de próbáld ki, hogy PC-n böngészőn keresztül szeded le a marketből a cuccokat.
Még a bekapcsoláshoz is apukámat kértem meg. ;)
üdv, a "Töltős" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!