Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC wildfire s telóról segíten...

HTC wildfire s telóról segítenék pár kérdésbe?

Figyelt kérdés
df
2012. jan. 3. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Előző:

ha vezetéknélküli töltőd van gyorsan védesd le a szabványt, és milliárdokat fogsz keresni az eladásokból.

Ha megmagyarázod mi is a pontos bajod, segítek (valószínűleg tudom mi a bajod, de nem baj, fogalmazd meg érthetően, ha érthető választ akarsz).

Kérdező:

wifi-ről szedj le programokat/játékokat, mert ha túlléped a mobilnet adatforgalmát elég durva összegeket kell fizetned már 1 megáért is (persze csak ha olyan neted van, ha korlátlan akkor mindegy).

Ezt a menübe vízszintes/függőleges dolgot meg kicsit sem értem, fényképet nem tudsz feltölteni, hogy mi is a bajod?

Vagy csak érthetőbben elmagyarázni?

2012. jan. 5. 22:21
 12/17 anonim válasza:

A töltős vagyok...:) Akkor kérdezem úgy, hogy ez hogy működik? Mert én csak ezt, fülhalgatót, és adatkábelt kaptam hozzá. Mert hiába dugom be a konektorba semmi, és a végén ami van usb vég, oda rakni nem tudok semmit, vagyis nemtudom, hogy egyátalán mit kéne vele csinálnom.

[link]

Köszönöm a segítséget. :)

2012. jan. 6. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Abba az usb-s végbe be kéne dugni a kábel azon végét ami belemegy, a másik végét meg a telefonba. Ez igazán nem egy agyzsibbasztó feladat és túl sokat se kellett volna rajta gondolkozni.
2012. jan. 6. 15:16
 14/17 hakkinen válasza:

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a HTC wildfire s telefonommal a probléma... Wifire felcsatlakoztam, ki is írja, h csatlakoztatva, jelerősség kiváló, és a marketből mégsem tölt le, valamikor be sem jön, illetve a net sem jön be. Viszont a facebookot frissíti, illetve az emailjeimről is jön értesítés. Eddig jól működött, tegnap kezdte el...Valamit elállíthattam?? Aki tud, legyen szíves adjon tanácsot!Köszi

2012. jan. 6. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Komolyan arra nem tudtál rájönni (töltős), hogyha kapsz egy USB kábelt, és egy hálózati csatlakozót amibe belemegy az USB kábel akkor azzal kell tölteni?

Bekapcsolni be tudod a telefont?

Előző:

nincs ötletem, de próbáld ki, hogy PC-n böngészőn keresztül szeded le a marketből a cuccokat.

2012. jan. 6. 19:02
 16/17 anonim válasza:

Még a bekapcsoláshoz is apukámat kértem meg. ;)

üdv, a "Töltős" :D

2012. jan. 7. 09:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Remélem vagy öreg vagy, vagy nagyon fiatal, esetleg bölcsész, más esetben ez elég ciki.
2012. jan. 7. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!