Milyen mobil legyen a következő?
A jelenlegi Nokiám (5800) mióta a festékes vödörbe esett döglődik. Cserélnem kell, de elnézve a T-mobile ajánlatait elég nehéz dönteni. Igazából ezt néztem ki, mert árban is jónak találom: HTC Wildfire S. 2 év újbóli hűséggel 24.210 Ft.
Persze szépnek találom az új Nokiákat is (X7-00, E7-00), de az áraik az egekben. Annyival jobb lenne, amennyivel drágább? Mennyire megbízhatóak a HTC-k?
A HTC felső kategóriás telefonokat gyárt, ehhez illő minőségben. Nem fogsz csalódni benne.
A nokiákat én kapásból kilőttem telefonvásárláskor, mivel nem android op. rendszer fut rajtuk.
Köszi a válaszokat.
Igazából a Samsung Galaxy S II -t nagyon szépnek találom, de pont 100.000 Ft-al több, mint a HTC. Annyit pedig szerintem nem ér meg.
Igen a régi Nokiák nagyon jók voltak, ma már annyira nem jó a minőség. Legalábbis ismeretségi körben sokan szenvednek vele, főleg a C5-03-al.
Eddig Samsungot és Nokiát nyúztam felváltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!