Sony ericsson arc s? arc? Ray? Neo? Neo V vaagy htc Ryhme?
Figyelt kérdés
melyiket válasszam ?? csak sony ericsson jöhet szóba ..vagy htc ( de azok drágák a tudásukhoz képest :S )2012. jan. 2. 19:32
1/5 jsh559 válasza:
sima neo ha nagyobb képernyőt szeretnél de ha megelégszel a 3"-lal is akkor ray.
2/5 anonim válasza:
Ha kell nagy képernyő akkor Neo vagy Arc S, viszont ha nem kell túl nagy akkor Ray. (Egyébként a Ray-nek nem 3"-es a kijelzője, hanem 3,3"-es).
3/5 A kérdező kommentje:
köszi :) és tudásuk alapján (már nem azt kérdezem mit tudnak :D) ..hanem hogy mi hiányzik belőlük ami úgy tényleg igazán hiányzik? / melyik telefon az ami az árához viszonyítva egy jó vétel, és sokáig tudom használni? ( mert vettem 3 éve egy sony ericssont, semmi hibája pont ezt szeretem ebebn a gyártóban csak már nagyon elavult és szeretnék egy komolyabbat ,apának meg pont jól jönne egy ˝új˝ telefon :D )
2012. jan. 3. 19:49
4/5 jsh559 válasza:
a neo ár/érték arányban szerintem nagyon jó kis teló és igazából nem hiányzik belőle semmi. (személyes véleményem)
max a 2magos proci :PP.
5/5 A kérdező kommentje:
de azt olvastam csak azért nem dobtak a piacra 2 magosakat mert a tudásukhoz nincs rá szükség ..
2012. jan. 8. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!