Miért nem kapom meg a külföldről küldött sms-eket? Ötlet?
Figyelt kérdés
T-mobile-os vagyok, feltöltőkártyás.
Külföldről mostanában nem kapom meg az sms-eket, amiket küldenek nekem, de amit én küldök, azt megkapják. Ez miért lehet? Mit lehet tenni?
(külföldi telefonszámról küldik, ami nem t-mobile-os. ennek lehet köze hozzá?)
2012. jan. 2. 18:43
1/4 anonim válasza:
Ha külföldről küldenek neked sms-t, akkor +36-al kell kezdeni a telefonszámot, nem pedig 06-al.
Tehát ha valakinek úgy vagy a telefonkönyvébe írva, hogy 06XX-XXX-XXXX, akkor hiába küldi, nem kapod meg.
Át kell írnia úgy, hogy +36XX-XXX-XXXX
2/4 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy ha te küldöd külföldre, akkor neked tök mindegy, hogyan van beírva a száma (06,vagy +36), a szolgáltató elrendezi a többit. Meg ha belegondolsz, te nem tudhatod, hogy a címzetted külföldön van, tehát ezen nem múlhat az sms kézbesítése. Ha neked küldenek, akkor viszont a feladó tudja, hogy ő külföldön van, és át kell írnia a számot. :)
3/4 A kérdező kommentje:
külföldi ismerősömnek írtam, tehát nem magyar száma van.
és jól van megadva neki a számom (+36-tal kezdve)...
nem tudom mi lehet, mert kb fél éve még működött..
De azért köszi a választ!
2012. jan. 5. 13:09
4/4 Szédeli Norbert válasza:
Hello en Irorszagban elek, itt vettem egy Iphone 4s-t es ugyanez a problemam. Itteni Vodas a telo, az Ir smseket megkapom Magyarorszagra en tudok irni, de a valaszokat sosem kapom meg. Szoval ha megoldottad v valaki tudna segiteni, nagyon megkoszonnem. Ja az itteni Voda ugyfelszolgalat megnyugtatott h az ilyesmi lehetetlen. Vagy megkapok minden sms-t vagy semmit, gyakorlatilag finoman lehulyeztek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!