Iphone 4 jailbreakelése milyen kárt okozhat a telefonba?
Figyelt kérdés
garancia is ugrik olyankor?2012. jan. 1. 22:12
2/7 A kérdező kommentje:
akkor csak nem ugrik. :D
2012. jan. 1. 22:22
3/7 A kérdező kommentje:
ha mondjuk nincs jailbreakelve a telefon, azokat a programokat sem tudom felrakni amiket torrentről szedek le?
2012. jan. 1. 22:25
4/7 anonim válasza:
nem, csakis app storeon keresztül lehet úgy. bár én nem érzem ezt gondnak. felraktam egy phone drive appot, amivel egy sima wireless, dropboxos 'drive'ot csinál a telóból, és amit bedobsz, fogyasztható (amit persze támogat filmet, zenét, doksit stb)
5/7 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
akkor csak nem ugrik. :D"
Mondjuk ha jailbreakolva elromlik és pl nem tudod bekapcsolni, akkor hogy fog állni a szád ha közlik a szervízben hogy fáradj a pénztárhoz.
6/7 anonim válasza:
ha jailbreakelve elromlik és nem lehet bekapcsolni akkor honnan a ..csából tudnák h. jailbreakelve van....gondolkodj már ez ilyenkor úgy történne h. nyilván az elvileg érvényes garancia miatt szépen elküldik javításra és ott esetleg de akkorsem 100% kiderül h. hackelve volt a szoftvere és ezt közlik veled utána pedig közlik h. a garancia ugrott és fáradjon a pénztárhoz h. fizzesen h. megjavítsák....
7/7 anonim válasza:
de én ezért szeretem jobban az androidot mert itt csak egy pipát kell berakni h. ismeretlen források engedélyezése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!