ZTE Skate?
Figyelt kérdés
Vélemények,Tapasztalatok2012. jan. 1. 19:55
1/5 anonim válasza:
Csak akkor vedd, ha nagy kijelző kell, egyébként hardveresen elavultnak számít.
Jobb vétel az xperia mini vagy a sony live.
2/5 anonim válasza:
Jólmondja az előző tényleg csak ha nagy kijelző kell akkor vedd meg amúgy felejtős mert hiába anagy kijelző egy hd videót sem tudsz vele mégcsak lejátszani sem...a böngészre is panaszkodtak páran h. bár szép a nagy kijlezőn de eléggé laggos akadós a böngészés rajta
3/5 anonim válasza:
Na akkor kérdezem én az első két nyomoréktól, hogy mi a f-szért szólják le ennyire ezt a telót? Irigyek vagytok, mert nektek nem telik rá? Ez a halas nyomi meg minden sakte kérdésnél beleugat, de látszik, hogy csak youtube videót látott esetleg róla (aminek 80%-a teszkészülék!). A Skate valójában, mármint a kiadott, teljes, egy jól kezelhető teló, nekem nem akadt eddig csak egyszer, pedig egy hónapja nyüstölöm. Eddig minden letöltött alkalmazás, játék ment rajta alapból. Böngészést frankón gyorsítja egy jobb böngésző. Nekem bejön. Ezt esetleg SE ARC-ra cserélném le.
4/5 anonim válasza:
Örülök, hogy neked jól megy...
Asszem te vagy az egyetlen. A mobilarena fórumán mást se olvasni róla, hogy így akad meg lassú és hogy lehet főzött romot tenni rá és húzni a procit.
5/5 anonim válasza:
elárulom barátom amit marketből letöltesz az kb mind megy rajta mert ami elsem indul az nem támogatott ami nem támogatott az megsem jelenik neked a marketben mert nem futna a telodon.....a jól kezelhető meg megvagyok vele elégedve töltelékdumát meg hagyjuk már ezt az is elmondhatja akinek voda 858 a van szerintem neked még ez előtt nem volt androidos mobilod...nekem volt nemis 1 köztük blade az akap dolgokra elég volt de játék vagy videózás felejtős volt....prohardveren is mindig ez megy h ki meddig húzták melyik rommal a leggyorsabb szerintem pakolj fel te is cm 7 et akkor sokkal jobb lesz persze csodák nincsenek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!