Giroszkópos játékok samsung s5230-ra vagy s5260-ra? Leginkább autós de jöhet bármi. Jó válaszokat lájkolok.
Telefonban nincs giroszkóp.
Lehet hogy ezért nem találsz játékot hozzá.
első válaszolónak üzenem: van benne giroszkóp -.-
autós én se találtam anno amikor még ilyen telóm volt de söröset igen xdd
Van benne giroszkóp, de csak egy elég "gagyi", márint, a QWERTY miatt, meg egy-két dologra jó.
Az androidosokban továbbfejlesztett giroszkóp van, így erre nemvalószínű, hogy találsz.
miért ne lenne a telefonban giroszkóp???
tessék, itt egy link, ha találok, még írok! (legalább keresek magamnak is:)
A sok okoska rákerehetne előbb a googlen hogy mit is jelent a giroszkóp, aztán gondolkozna.
Főleg a 2 és 3-as válaszoló.
Az 5-ös már tud valamit, a 6-os is benézte.
A kedves 7. is megtanulhatna keresni a google-n, és beírhatná, hogy s5230 giroszkóp vagy giroszkópos telefon... Csak nézd meg, mennyi ahhoz kapcsolódót adott ki... szerintem mi NEM néztük be! hoppá!!
6. voltam
Miután kiválasztottad a játékot, a bal oldalon találsz egy ID számot. Felírod valamire/megjegyzed. Megnyitod a [link] oldalt --> Download by ID --> beírod a számot, majd Go.
ahogy láttam, a Download to PC-nél (jobb oldalon található) regisztrálni kell, itt nem...
(amúgy én telóról <s5230> töltöm le, picit körülményes, de nekem bevált ez az oldal.)
6. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!