Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Várjátok már hogy végre...

Várjátok már hogy végre megszűnjön a 0. fb telón?

Figyelt kérdés
2012-től nem lessz ingyenes, persze nem ennek örülök csak jó lessz látni ahogy szomorkodik majd a sok gyerek "Jajj mért nincs facebook" :D
2011. dec. 31. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem van olyan ismerősöm ha pl lemerül a telefonja suliba kölcsönkér valakitől csak azért hogy fészen fent lehessen ha meg nem tud 1-2órán át fent lenni akkor ideges, na az ilyenektől komolyan félni fogok akkor:D

szerintem marhaság hogy a t-mobilosoknak van ingyen fész a többinek nnicns bár lehet sokan emiatt átmentek a t-mobilhoz ez egy hatalmas marketing fogás volt mint az ingyen net a telenornál

ha megszünik mindekettő én azt se bánnám ha nem szünik meg az se fog zavarni

2011. dec. 31. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
jah...egyébként állítólag meghosszabbították még nyárig...a t-mobile facebook oldalán kérdezték páran, és megerősítették nekik(legalábbis ezt mondták páran), de bízzunk benne, hogy tényleg leállítják :D...szerintem aki eddig nem váltott mobilnetre, az nem is fog, főleg az olyanok, akik ide írogatnak, hogy "hogy kell beállítani", mikor le van írva részletesen az oldalon, hogy mire van szükség.
2011. dec. 31. 11:20
 13/16 anonim válasza:

[link]

"A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán 2011. december 31-ig adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti."

2011. dec. 31. 11:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menjetek fel a T-mobile facebook oldalára, ott többször megerősítették, hogy JÚNIUS 30-IG INGYENES MARAD. Ezen kívül az ügyfélszolgálaton is megerősítették már. Nyugodtan hívjátok fel a 1430-at.
2011. dec. 31. 11:37
 15/16 anonim ***** válasza:
június 31ig hosszabbítottak ;)
2011. dec. 31. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:
*30
2011. dec. 31. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!