Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol kell beállítani a hívó...

Hol kell beállítani a hívó nevének kijelzését? - NOKIA Asha 300

Figyelt kérdés
Sziasztok! Miért van az, hogy a telefon bejövő híváskor csak a hívószámot jelzi ki, s csak ha nem veszem fel jelzi ki név szerint, hogy ki keresett (de van, hogy úgy sem)? Mit kell átállítani? (Próbáltam úgy is, hogy a SIM kártyára, úgy is ha a telefonra vannak elmentve a számok, nem számít...)
2011. dec. 30. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
hívásbeállításoknál nincs ilyen?:/
2011. dec. 30. 20:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs :)
2011. dec. 30. 21:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Na, megvan a megoldás. A 06 kezdetű számokat nem ismeri fel, csak a +36-os változatot veszi...
2012. jan. 1. 13:39
 4/9 kisatis válasza:
Ha duplán van egy szám a névjegylistában, akár más néven, akkor nem ír ki nevet, szak számot! Tipikus Nokia hiba, asszem!
2012. jan. 6. 23:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére annyi okosság van benne, hogy ha be akarok írni egy számot, ami már szerepel a listában, azt jelzi.
2012. jan. 7. 09:46
 6/9 kisatis válasza:
Az lehet, de ha egy használt, neveket tartalmazó sim-et dugsz bele, akkor nem akadékoskodik. Ilyenkor szokott baj lenni, de ha tévedek, akkor elnézést, nem akartam okoskodni, csak segíteni! Üdv
2012. jan. 8. 09:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem okoskodásnak, köszi a választ. Egyébként az is lehet, hogy nem a telefon miatt volt ez a "nem ismerem fel" jelenség, mert egyidejűleg cseréltem le a SIM kártyát is, mert a régi már volt vagy 15 éves...
2012. jan. 9. 09:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont ez a problémám ezzel a teloval, ezért is találtam ide :) Nos, a szinkronizált, vagy áthozott neveknél csak a számot írja ki, viszont, ha létrehozol a telefonnal új nevet, akkor azt fogja, valahogyan rosszul importálja be a régi neveket. Megoldás, ujra elmenteni az összes nevet, ami nem kis feladat, van vagy 300 :(
2012. jún. 11. 22:19
 9/9 anonim válasza:
A +36-s működik (Nokia 301) Köszi!
2017. nov. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!