Az új telefonokat már nem kell kisütni?
Figyelt kérdés
Van egy HTC WILDFIRES-em ,de az akkumulátor szépen megmondva szar... Lehet probléma az ,hogy nem sutottem ki?
A boltban nem mondták ,hogy kikéne.Vissza akarom vinni a boltba.Szerintetek adnak új akkut?
2011. dec. 30. 18:22
1/6 anonim válasza:
Asszem most már 12 órán át kell folyamatosan tölteni kikapcsolva.Én is így csináltam és jó az aku.De azt nem tudom akut adnak-e?
2/6 anonim válasza:
ha nincs a használati útmutatóra ráírva, hogy ki kell sütni, akkor nem kell
3/6 anonim válasza:
Hát nekem se volt rá írva mégis ki kellet sütni :P
4/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor asszem vihetem vissza... Amúgy kb. 3-4 órát bír ,ha abszolút nincs használva.Használat alatt pedig 1 órát
2011. dec. 30. 18:33
5/6 anonim válasza:
nemkell kisütni , énse sütöttem ki és pont addig bírja mint másé , a lion aksik ha feltöltődnek , lekapcsolják és nem töltenek tovább , felesleges otthagyni a töltőn
6/6 anonim válasza:
nem kell kisütni. én sem sütöttem ki az X8-am, tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!