Milyen mobiltelefont ajánlotok 30, 000 HUF körül?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy okostelefont, legfőképp netezésre (wifi) és lehetőleg gyors OP rendszerrel. (Androidra gondolok)
Amiken eddig gondolkoztam:
- Sony Ericsson Xperia X8
- Nokia C5-03 (bár ez nem Androidos)
- ZTE Arizona
- Samsung Galaxy Mini
2011. dec. 30. 13:10
1/14 anonim válasza:
Galaxy Mini jó telefon le pipája a többit
2/14 anonim válasza:
Nekem Galaxy Minim van, meg vagyok vele elégedve. Sok rosszat hallottam róla, de nekem tökéletesen működik., mindent tud amire szükségem van, és megfelelően stabil, Wifijére sincs panaszom.
3/14 anonim válasza:
arizonát ne.! nokia hát nemtudom.... g mini az arizonánál jobb... és a legjobb ezek közül az x8
Épp van 1 eladó x8 am, kiváló állapotban, mindennel együtt, írj, ha gondolod :)
4/14 anonim válasza:
Ezek közül mind harmatos.
Vegyél Telenor One Toucht, vagy dobj hozzá még 5 ezret és vegyél Xperia Minit.
5/14 anonim válasza:
Az x8 jobb, mivel ott HVGA felbontású a kijelző ami több progival kompatibilis mint a galaxy mini qvga felbntása
6/14 anonim válasza:
35k-ért Xperia Mini a jelenlegi legjobb választás.
Viszont csak holnapig 35k ha jól tudom, arra érdemes lenne lecsapni t-nél.
7/14 anonim válasza:
Nekem van egy minim telenoros 21-ért a teszveszen fentvan grosz81
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
ha már zte,akkor skate.4,3-as kijelzője 480*800-as felbontással.
10/14 anonim válasza:
Én a helyedben Galaxy Minit vennék, nekem is az van, imádom. Igaz, hamar lemerül, de ez általában igaz az okostelókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!