Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit ajánlanátok Samsung...

Magyarfi kérdése:

Mit ajánlanátok Samsung Galaxy Minire Adobe Flash Player helyett?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve vettem a telefont és sajnos rá kellett jönnöm hogy a processzora nem támogatja az Adobe Flash Player-t. Milyen programot tegyek rá ami helyettesítheti ezt? (Olyan kéne ami lejátssza az indavideás videókat.)
2011. dec. 30. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
csak root-al lehetne megcsinálni szerintem de abban sem vagyok biztos, inkább egy böngésző ami külön videólejátszóban puffereli és játsza le a vidit: skyfire
2011. dec. 30. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Puffin Web Browser
2011. dec. 30. 15:04
 3/7 anonim válasza:
ha letöltöm a pufine-t, melyik mappába rakjam be?
2011. dec. 30. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha letöltöd a puffint akkor olyan mappába rakjad amibe megtalálod. Ha megtaláltad akkor menj rá, nyomd meg hogy telepít(ismeretlen forrás engedélyezése) és onnantól nem kell vele foglalkozni, mert telepíti és kirakja a menüben ikonként. Van egy olyan madár amit puffin-nak hívnak, az lesz az ikonján.

Ha nem akarsz ilyent csinálni akkor töltsed le a market-ről 1$ és akkor magától telepíti.

2011. dec. 30. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Letöltöttem ezt a Puffin-t,és még mindig nem játsza le a videókat. Letöltöttem mellé ezt az alkalmazást is : Flash Viever. Ez szerintetek jó?? Mert hogy még így se működik. Egyébkét a valovilag.hu-s videókat szeretném megnézni,de nem engedi !!
2012. febr. 7. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Galaxy Minin nem fog menni, akármit csinálhatsz vele. A skyfire pedig pont az indát nem viszi.
2012. jún. 1. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Rootolt telefon mellett, valamint custom ROM-mal (pl. CyanogenMod) bármelyik armv6-os Flash Player rátelepíthető (keress rá Google-val, az xda-n találhatod meg)

Például ezt:

[link]

2014. júl. 25. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!