Telefonra milyen videochat programok vannak?
Figyelt kérdés
Úgy értem van elől kamera ugye,de nekem olyan progi kéni amivel én tok telórol videochatelni géppel ,van ilyen??2011. dec. 29. 20:27
1/3 anonim válasza:
még mindig nem tiszta a kérdés. olyat akarsz, mint pl a skype, vagy WEBCAM programot, ami segítségével a gép a teló kameráját használja webcamként? illetve az se ártana, ha elmondanád, milyen telód van..
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem például én telóról mek fel a videochat programra haverom pedig gépen megy fel a programra! TELENOR ONE TOUCH!
Ja és ha már a onetouch-ról beszélünk tud vki mondani vmi jó autós játékot rá?
2011. dec. 29. 23:04
3/3 anonim válasza:
hát akkor skype a jó például, vagy a fring, abba bármilyen fiókot bele tudsz rakni, pl msn-t is, és azzal is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!