A SE Xperia Mini mennyivel jobb a Live-nál?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 21:53
1/5 anonim válasza:
Ez azért a szempontoktól is függ:)
Ha nagyon kicsi okostelefon kell mindenképp a mini, de ha nem szeretnél túl kicsit, és jó telefont szeretnél, jó áron, akkor a live.Nekem a live van meg sokkal jobban szól, szebb a képe többet tud, és szerintem a kamerája is jobb.Ja!És újabb android van benne.És a live 1000Mhz
2/5 anonim válasza:
"Ja!És újabb android van benne.És a live 1000Mhz"
Az xperia mini-n ugyanaz az android van, mint a live-on és az is 1 ghz...
4/5 anonim válasza:
BOCSI NEHARAGUDJ!Igazad van!Összekevertem az x10 minivel bocs tényleg.Tehát:Az android ugyanaz, 1ghz mindkettő, a live annyiban jobb, hogy (szerintem) jobban van összerakva,erősebb láthatod a tetején.A mini elegánsabb.
5/5 anonim válasza:
Hardveresen ugyanaz a kettő. Ha nem számít a méret (az a 0,5 cm...), akkor a Mini éri meg jobban. Már azért is, mert a Mini ben van BRAVIA Engine technológia. Ettől szebb lesz kép minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!