Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace -t érdemes...

Samsung Galaxy Ace -t érdemes venni?

Figyelt kérdés
40-50 ezret szeretnék telefonra szánni. Ebbe az árkategóriába ez a legjobb telefon?(Mielőtt sokak az Xperia -t ajánlanák, az előtt közlöm, hogy az szóba se jöhet.) Kösz a segítséget előre. :)
2011. dec. 28. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem! De egy Nokia 500-at viszont igen.
2011. dec. 28. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Sony Live with walkman, ha xperia nem jöhet szóba...

Amúgy ebben az árkategóriában nem az ace a legjobb telefon.

2011. dec. 28. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem szar a procija nincs flash stb.

Sony Live with walkman eri meg a legjobban ilyen kategoriaba, esetleg defy. Ha nem is erdekel de ilyen arba az Xperia mini pro a legjobb, de ugyan olyan a Sony Live with walkman-is csak nincs qwerty, de walkman:).

Legjobb valasztas Sony Live with walkman!!!!!!!!!!!!!

Remelem tudtam segiteni

2011. dec. 28. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze! Ha nincsenek olyan húdenagy igényeid, akkor nagyon is, ez egy középkategóriás telefon, nem kell tőle SGS2-ős teljesítményt várni! Nekem ilyen van már lassan fél éve, első androidos telefon és úgy érzem, h legalább még 2 évig ezt akarom :)
2011. dec. 29. 00:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ha nem lennének olcsóbban vagy hasonló árban jobb telefonok, akkor azt mondanám én is, de inkább nem mondok már semmit.

A galaxy ace a legjobb és ennyi. Aki meg megnézi a paramétereit és összehasonlítja mással az úgyis rájön.

De nem tudom, miért számít olyan nagy igénynek pl. a flash támogatás, hd videófelvétel, hivatalos android 4.0 stb.

2011. dec. 29. 00:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2011. dec. 29. 12:17
 7/8 anonim válasza:
A flash fut rajta csak nem a 11 es hanem egy régebbit kell szerezni és kész.
2011. dec. 29. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Fut rajta, de nincs a prociban hardveres támogatás.

Beágyazott videókat nem lehet megnézni vele, csak a flash animációkat tudja, de azt sem mindet.

2011. dec. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!