Melyiket vennétek meg? (lent)
Sziasztok!E telefonok közül melyiket vennétek meg?
-SE xperia ray (kiváló anyaghasználat,tűéles kijelző)
-SE xperia neo (3,7inc-es kijelző)
-Samsung Galaxy W (1,4GZH-es proci)
-Apple Ipod touch 4G (apple,Jó kijelző,IOS)
A fentiekben azért szerepel az Ipod touch 4g mert megoldható hogy vigyek mellé telót (kp 502 :D )
UI:Megéri lecserélni az LG kp 502-ömet?(elég ratyi :'( )
Netezésre,Játékra használnám
Köszi a normális válaszokat! (mindenkinek megy a zöld pacsi :D)
Én A NEO-ra tenném a voksomat!
De a samsung galaxy W sem rossz(igat halottam, hibákat a software-ben)
Neo vagy galaxy W ezeket ajánlanám netezéshez kell a nagy kijelző! + a játékok is jobban néznek ki
Ha telefont szeretnél, akkor SE Xperia Ray, mert egy igen minőségi darab, szép, vékony (0,9 cm), jó anyaghasználattal, Exmor kamera, Bravia kijelző. Viszont a neo mellett szól a nagyobb kijelző. Tehát vagy Ray egy 3,3"-os kijelzővel, vagy Neo a 3,7"-os kijelzővel.
A Samsungot nem ismerem, de 1,4 GHz-azért nem kevés, de szerintem nem is annyira szép, mint pl az SE Ray. Bár erősebb az almánál és a két Sony-nál.
Mind a három frissíthető lesz majd Android 4.0-ra, és mind a 3 igen jó, és erős hardverrel van szerelve. Én személy szerint a Ray-t választanám.
Apple, ez egy külön műfaj, mivel nincsen benne telefon funkció, így arra nem használható, bár írtad, hogy veszel mellé egy kp502-es LG-t. Apple, azért baromi jó, és egyedülálló a piacon, mert példátlan grafikája, minőségi alkalmazások, eget verően sok alkalmazással, és stabil IOS-szel van szerelve.
Netre pedig a legnagyobb kijelzőjű telefont a Samsungot, vagy a Neot ajánlom, Játékra pedig csak az apple.
Tehát, ha "olcsón" szeretnéd megúszni a dolgot, akkor SE Xperia Neo, ha a pénz ez esetben nem számít, akkor Apple + LG. Én lehet ez esetben az utóbbit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!