Hogy tudok az iphone4-re saját csnegőhangot rakni?
Figyelt kérdés
Hallottam 1 programról és hogy pont 29 másodpercre kell vágni vele a számot.
Segítsetek lécci
2011. dec. 28. 16:17
2/6 Gugu Gabor válasza:
Ha szétnézel az appstoreban szerintem találsz pűár progit pld keres rá hogy ringtone(s).
Egyébként netről is tölthetsz le, ezt itunesba bele húod utána fel szinkronizálod a telefonra és már megy is (elvileg) én mondjuk a fenti módszert használtam
3/6 bp1985 válasza:
Jailbreak után bármilyen hosszút be tudsz rakni, anélkül csak korlátozva tudod használni. De miért nem olvastál utána, mielőtt megvetted/megkaptad a telefont?
4/6 A kérdező kommentje:
mert ajándékba kaptam.
jailbrake nem jöhet szóba, viszont minden ringtones-os dolog fizetős. tudsz 1 konkrét programot mondani nekem?
2012. jan. 1. 15:07
5/6 A kérdező kommentje:
konkrét program: ringtones: fekete kockéban arany hangjegy
elmagyarázza neked h. kell
2012. ápr. 8. 13:31
6/6 bp1985 válasza:
Miért nem jöhet szóba a jb? Anélkül elég sok korlátot el kell fogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!