Vodafone 858 Smart-ot 17. 000 ft-ért megvenni?
Nagyon tetszik a telefon, viszont műszaki téren nem értek hozzá, és szinte csak rossz véleményeket olvasok róla. Hogy nem éri meg, túl drága, ócska.. stb.
Eredeti ára 22.000 ft, de mivel régóta vagyok Vodás, kapok 5000 ft kedvezményt az árából. Szerintetek megéri? Tapasztalatok?
Vagy milyen telefont lenne érdemes venni ilyen 22.000 ft-os kategóriában? Többet nem áldoznék telefonra.
Vegyél inkább Samsung Galaxi Minit, vagy Huawi x3-at, ebben a kategóriában, de a Voda 858 sem olyan rossz. Sok ember csak játsza az eszét, és a márkája miatt szidja, miközben a kezében sem volt még ilyen. A kijelzője nem a legjobb.
Mire akarod használni?
Nos attól függ mire fogod használni mert zene meg internet meg gps-re jó játszani NEM shift nem megyrajta ,gyenge telefon nekem volt ilyenem ezen roszak ellenére nagyon szerettem főleg azért mert olyantól kaptam akit nagyon szeretek és jósok pénzt bele áldozott
sajnos azonban elhagytam(vagy kilopták nem tudom)
de te döntöd el eggyet ne tegyél egy telefonnal se ne csinálj rá fött romot
Játékra semmiképp.
Főleg telefonálni, internetezésre, és zenehallgatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!