Melyik nyomógombos telefont javasoljátok a Telenornál? 5-10ezer ft-os értékben előfizetéssel.
Figyelt kérdés
Nem kell érintős kijelző,se ilyen extra mint pl a wifi. KAmera lehet.
(Meglévő előfizetés,csak szerződés hosszabbitás lenne!)
De ajánlhattok hasonló árkategóriában érintős telefont is. Samsung xcover 271ről mi a véleményetek?
Köszönöm válaszaitokat!
2011. dec. 27. 20:30
1/5 A kérdező kommentje:
???
2011. dec. 27. 21:43
2/5 A kérdező kommentje:
Aki már nyomógombos telt akar venni annak nem ajánlotok már semmit? Nem mindenki akar tapicskolni..
2011. dec. 28. 10:33
4/5 anonim válasza:
Ha gomboa akkor mindenféleképpen Nokia!Alaptarifa 1-el 7590Ft [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Hu... Én Limitben vagyok azt tudom. Anyunak gondolkodunk telefonban. Nem tudom mi a neve... 90percet beszélhet.S utána több a díja...Dijcsökkentős csomaggal..
Tudjátok volt ez hogy 60,90,120,180percet beszélhet. Ja meg 35.
Nokia: Hát nem nagyon vagyok én jó véleménnyel,neki meg lehet bonyi. Az én 6300-sommal se boldogult. Pedig fiatal.De ez még szép is:D
2011. dec. 31. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!