Valami egyszerű konvertáló program amivel dvixes filmból olyat tudok csinálni amit a telóm (telenor one touch) lejátszik?
Figyelt kérdés
töltöttem már le párat de egy se jó2011. dec. 27. 18:38
1/6 anonim válasza:
Próbáld ezzel:
A telenor one touch ugyan nincs benne, de a telefonod felbontása többek között megegyezik az SE X8-éval így erre a profilra beállítva a programot valószínűleg olyan videót konvertál amit az one touch is lejátszik.
2/6 anonim válasza:
Marketről a mobo player lejátssza a divx-et is.
3/6 A kérdező kommentje:
kösz mindekttőnek
2011. dec. 27. 22:01
4/6 hurikan23 válasza:
"Marketről a mobo player lejátssza a divx-et is."
A válasz 59%-ban hasznosnak tűnik.
Mi lenne, ha nem lenne igaza?
5/6 anonim válasza:
Igen most, hogy nézem én se értem, mi volt ezen olyan ami miatt valaki lepontozta...
Könnyebb nyomni a nem hasznos választ, mit leírni, hogy mivel nem ért egyet az illető...
6/6 A kérdező kommentje:
én zöldet nyomtam:D
2011. dec. 28. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!