Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nos melyik telefont vegyem meg?

Nos melyik telefont vegyem meg?

Figyelt kérdés
Apple termékekkel meggyűlt a bajom. Többet nem kérek belőle. VISZONT adott két nagyon tetszetős telefon: Sony Ericcson xperia x10 mini pro (az új fajta) és az ugyancsak SE. xperia neo v. Igaz hogy két árkategória de mindkettő fenomenális szerinte. Az egyiknél az előnyös nagyképernyő a másiknál pedig az erősnek mondható hardver. Ti mit tanácsoltok?
2011. dec. 27. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:

ha az újfajta, akkor csak simán xperimini

ha a hardver fontos,akkor mini

ha a kijelzőmérete (használhatóság)akkor neo v

szerintem neo v, kicsi aza 3"

2011. dec. 27. 14:45
 2/6 anonim válasza:
szrintem is a neo
2011. dec. 27. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen neo.
2011. dec. 27. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Nokiát vedd meg, mert az gyártja a legjobb telefonokat. A többi gyártót hanyagold.
2011. dec. 27. 15:07
 5/6 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Milyen Nokiáról beszélsz utolsó?

Ám az X10 a régi, az Xperia Mini az új. Ám minden a Neo V javára szól: hardver, kijelző stb. A kettő közül mindenképp a Neo. Ám ha adhatok egy tanácsot, akkor ennyi pénzért vegyél inkább egy Xperia Ray-t. Brutális összeszerelés, prémium anyaghasználat, gyönyörű, pengeéles kép még a Neo V-hez képest is, valamint egy 8MP-es kamera, szuper dezign, és az ár szinte egyezik a Neo V-vel. Van egy másik, a HTC Desire S. A HTC-ről nem kell sokat írni, minőség a köbön kívül-belül + a verhetetlen Sense. Sikeres választást :D

2011. dec. 27. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
érdekes amit írtok. valóban nem beszéltem nokiáról. nem is áll szándékomban azt venni mert szertintem a cég nem ért az okostelefonokhoz csak a régiekhez de azok nagyon jók. viszont nagyon sokan dícsérik a minit és a miniprot. ja és egy plusz kérdés: mennyi körülbelül a szavatossága egy ilyesfajta kaliberü telefonnak mint pl a mini figyelembe véve hogy SE?
2011. dec. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!