Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom törölni az...

Altrifla kérdése:

Hogyan tudom törölni az alábbi programokat /Android/?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A Root Explorer segítségével már sikerült 1 pár alkalmazást eltávolítanom a telómról (Xperia™ ray). De a következőket nem tudom beazonosítani (gondolom nyelvismeret hiányában) az "app" mappában.

[link]

Minden esetre azon vagyok, hogy eltávolítsam őket.

Tud valaki segíteni?

Köszönöm.

2011. dec. 27. 04:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Töltsd le a titanium backupot és azzal csináld vagy root uninstaller.
2011. dec. 27. 11:15
 2/6 hurikan23 ***** válasza:

"A Root Explorer segítségével már sikerült 1 pár alkalmazást eltávolítanom a telómról "

Jó barbár munkát csinálsz...

A root explorer az nem épp erre való. Marketen csomó app van amivel el lehet őket távolítani. Lásd fentebb...

2011. dec. 27. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:
ezek olyan appok amik alapból vannak benne a telefonban, pl mint a számológép... nekemis megvannak és nekem Xperia mini pro-m van :)
2011. dec. 28. 00:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Rootolás után el lehet a számológépet is távolítani, de jobb helyeken ezt uninstallerel csinálják, pl. titanium backup...

Én pl leszedtem az arc-ról a számológépet, mivel a realcalc-ot szoktam használni. Titanium backuppal akár rendszeralkalmazássá is lehet a telepített appokat konvertálni...

2011. dec. 28. 00:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért azt az explorert használom(tam), mert 1 hasonló oldalon ajánlották.

Most kipróbálom a Titánium cuccot.

Remélem beválik.

2011. dec. 28. 04:30
 6/6 A kérdező kommentje:
KIfogástalan!
2011. dec. 31. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!