Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha nem szeretnék a Marketről...

Ha nem szeretnék a Marketről játékot letölteni se mobilnetet használni akkor USB-vel tudom rárakni a telóra. Valaki legyenszíves leírni lépésről lépésre és érthetően hogy hogyan kell?

Figyelt kérdés
sony ericsson xperia x8-as telefonom van
2011. dec. 27. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Rámásolod az apk fájlt a memóriakártyára.

Nevezd át előtte, pl így 1.apk

Utána telefon böngészőjét indítsd el és írd be a címsorba ezt:

file:///sdcard/1.apk

Előtte beállítások - alkalmazások-nál jelöld be az ismeretlen forrásokat.

2011. dec. 27. 00:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Hello köszi a választ am ez biztos siker? MÉG ÍRJATOK LÉCCI VÁLASZOKAT!
2011. dec. 27. 00:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Én letöltöttem Glance nevű fájlkezelőt meg alapból is volt rajta valami OfficeSulte És csintem egy mappát Game néven beleraktam Officnál azt írja ha belelépek hogy nem támogatott fájlok a másiknál meg nem akarja megnyitni hogy van ez?
2011. dec. 27. 00:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

File expertet töltsd le.

Azzal lehet telepíteni bármit. Tök mindegy egyébként milyen mappába rakod. A fent írt módszer akkor jó, ha nincs a telón fájlkezelő.

2011. dec. 27. 00:45
 5/10 A kérdező kommentje:
És a telefon böngészőjét hogyan tudom elindítani a fájlkezelőbe gondolod vagy csak simán ha simán azt hogyan tudom elindítani?Előre is kösönöm a válaszokat!:)
2011. dec. 27. 00:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted, hogy kell a böngészőt elindítani?

Rányomsz a menüben ahol az appok vannak a böngésző ikonjára...

2011. dec. 27. 01:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de akadt még probléma mert ahogy mondtátok előttem a böngészőt megnyitottam és beírtam file:///sdcard/Game/1.apk.apk<------Ez a fájl név mikor sikerül meg minden és eljutnék a telepítshez kiírja hogy nincs több hely és nem tudom felrakni kijön hogy alkalmazások telepítése rányomok akkor megjelenik az hogy miket raktam fel asziszem és ha most én ezeket kitörlöm akkor a telefonből kitörlődnek azok vagy csak az az adat törlődik hofy feltelepítette az alkalmazást?
2011. dec. 27. 10:02
 8/10 hurikan23 ***** válasza:

"file:///sdcard/Game/1.apk.apk"

Minek 2 apk kiterjesztés?

2011. dec. 27. 23:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt kérdezem hogy miért írja ki hogy megtelt?Alkalmazások keresése.
2011. dec. 28. 13:29
 10/10 anonim válasza:
45%

Ha jól értelmezem a problémád, akkor a felugró ablaknál törölj le olyan alkalmazásokat vagy játékokat amik nem kellenek hogy helyet csinálj, vagy vegyél nagyobb SD kártyát, hogy minden felférjen. :P

És igen, akkor törlődik az alkalmazás.

2012. jan. 2. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!