Mitévő legyek? Samsung Galaxy Ace vagy Sony xperia mini?
Figyelt kérdés
Xperia mini elvileg többet tud,de mivel fiú vagyok,ezért többen azt mondják lányos lenne..Nos vélemények?2011. dec. 26. 22:29
11/14 anonim válasza:
Nemkeverem mivel azt amit mondtàl nemis ismerem...de mind1amugy ..izlesek es pofonok..
12/14 anonim válasza:
Majd egyszer próbáld ki...
Nehezen hihető, hogy egy ilyen tudású telót xarnak tartson bárki is...
Nézz meg mondjuk egy hasonló méretű telót, pl. galaxy y.
T-nél 1000 ft-al többe kerül, a tudása meg a béka segge alatt az új minihez képest...
13/14 anonim válasza:
Egyértelműen mini...A tudása magasan veri az Ace-ét. Sokkal jobban megéri és egyáltalán nem lányos feketében. A kijelzőjét kb. 3 óra alatt meg lehet szokni, és egyáltalán nem találod majd kicsinek.
14/14 anonim válasza:
arm v6 os procival én már nem vennék telót elavult nagyon meg ugye nincs 720p folyamatos autofókusszal videórögzítés nincs olyan erős hardver a komolyabb 3d-s alkalmazások akadnak az ace-en és az új xperiákra bevan jelentve a 4.0ás android... meg ugye hiába nagyobb a kijelző nincs benn a mobile bravia engine és a felbontás is ugyankkora bár nem tudom lehet valaki belefordította a kernelbe a braviát mert akkor már az ace is tudja... de sztem most 35 ért a mini sokkal jobb vétel az ace nagyon túlárazott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!