Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitévő legyek? Samsung Galaxy...

Mitévő legyek? Samsung Galaxy Ace vagy Sony xperia mini?

Figyelt kérdés
Xperia mini elvileg többet tud,de mivel fiú vagyok,ezért többen azt mondják lányos lenne..Nos vélemények?
2011. dec. 26. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nemkeverem mivel azt amit mondtàl nemis ismerem...de mind1amugy ..izlesek es pofonok..
2011. dec. 27. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Majd egyszer próbáld ki...

Nehezen hihető, hogy egy ilyen tudású telót xarnak tartson bárki is...

Nézz meg mondjuk egy hasonló méretű telót, pl. galaxy y.

T-nél 1000 ft-al többe kerül, a tudása meg a béka segge alatt az új minihez képest...

2011. dec. 27. 14:19
 13/14 anonim válasza:
Egyértelműen mini...A tudása magasan veri az Ace-ét. Sokkal jobban megéri és egyáltalán nem lányos feketében. A kijelzőjét kb. 3 óra alatt meg lehet szokni, és egyáltalán nem találod majd kicsinek.
2011. dec. 27. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:
arm v6 os procival én már nem vennék telót elavult nagyon meg ugye nincs 720p folyamatos autofókusszal videórögzítés nincs olyan erős hardver a komolyabb 3d-s alkalmazások akadnak az ace-en és az új xperiákra bevan jelentve a 4.0ás android... meg ugye hiába nagyobb a kijelző nincs benn a mobile bravia engine és a felbontás is ugyankkora bár nem tudom lehet valaki belefordította a kernelbe a braviát mert akkor már az ace is tudja... de sztem most 35 ért a mini sokkal jobb vétel az ace nagyon túlárazott...
2011. dec. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!