Iphone 4 jailbreak?

Figyelt kérdés

A napokban kaptam karácsonyra egy iphone 4-et és olvastam a net-ről róla,hogy jailbreakelni kell hogy ingyen le tudj tölteni programokat.És a következők lennének a kérdéseim:

1.redsn0w programmal kell jailbreakelni?

2.ha azzal kell nektek sikerült?

3.néztem videókat youtube-on de ahogy a videon csinálják nekem úgy errort ír ki,az miért lehet?

4.redsn0w-ot meg kell venni?

5.ha jailbreakelek akkor minden letörlödik a telefonomról?(zene,program,stb.)

A szoftverem ios 5.0.1.

6.Erre a szoftverre van jailbreak?

7.jailbreak után a garancia elvész?

8.milyen hibák,errorok lehetnek a telefonomba jailbreak után?

2011. dec. 26. 21:47
 1/4 anonim válasza:
elöször is IOS 5.0.1-re még csak tethered jailbreak van ami azt jelenti hogy a talafonodat csak számítógéppel tudod bekapcsolni ha így jailbreakeled ki. untethered jailbreak (rendes jailbreak simán bekapcsolós) már megvan csak még nam adták ki ugyhogy arra még várni kell egy picit. redsnow-val is lehet jailbreakelni de vannak más programok is erre a célre és a redsnow-ot és a többi ilyen programot nem kell megvenni mert ingyenessek. ha jailbreakelsz akkor letörlődik minden a telódról olyan mintha ujraraknád a szoftverét. jailbreak után elveszik a garancia de ez nem gond mert ha valami baja lenne a telefonodnak ujrarakod a sima szoftvert és semmi nyoma a jailbreaknek. jailbreak után nincsennek hibák a telefonban ha mindent jól csináltál. [link]
2011. dec. 26. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a helpet.
2011. dec. 27. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:
milyen más programok vannak a redsn0won kivül?
2011. dec. 27. 16:24
 4/4 anonim válasza:

nah ma kiadták

[link]

2011. dec. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!