Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom rootolni a...

Hogyan tudom rootolni a telefonom? Samsung Galaxy Ace-em van

Figyelt kérdés
Valaki részletesen le tudná írni, hogy kell? Mik a hátrányai?

2011. dec. 26. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Olyannak nem ajánlom aki még a googlet se tudja használni.

[link]

2011. dec. 26. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Tessék, én is ezt használtam, 2 percig sem tart, hogy megcsináld:

[link]

Hátrány: garanciavesztés

2011. dec. 26. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Hátránya az h. Ha elbaszódik a telefon már pedig elfog akkor nem csinálják meg neked ingyen ilyen telefonnal én nem játszanék ilyet
2011. dec. 27. 17:27
 4/7 Dawid75 válasza:
Beallitasok--vez. nelkuli es halozatok--Wifi beallitasok--es ott kell csatlakozni a wifire
2011. dec. 27. 18:10
 5/7 A kérdező kommentje:
és mindenféleképp tönkremegy a telefon vagy csak ha én rontok el valamit?
2011. dec. 28. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Miért baszódna már el a telefon? Ha nem rontasz el semmit (már pedig ezt a rootolást csak úgy lehet elrontani, ha nem jó verziószámú szoftverre rakod), akkor nem lesz semmi baj. Aztán ha vigyázol a telefonra, szintén nem fog elromlani. Persze az is lehet, hogy valami gyári hibás (mint ahogy az én telefonomnál volt), akkor le kell szedni a rootot, és már van is garancia.
2011. dec. 28. 10:43
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. dec. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!