Samsung galaxy mini tellora szedtem le játékokat nem tudom feltenni Ötletek h miért nem jó?
Figyelt kérdés
másik verzió: ha feltudom tenni akkor elindul a játék de betöltés közben kikapcsol...
válaszokat előre is köszönöm :)
2011. dec. 26. 19:56
1/2 anonim válasza:
Amiért nem lehet feltenni annak egyik oka az lehet, hogy nem androidra való játékot próbáltál telepíteni. Itt az apk fájl amit lehet futtatni. Ami nem az, azt nem fogod tudni telepíteni.
Amiért meg a telepített játék kilép az azért lehet, mert gyenge a telefon. Nézz szét inkább Marketen. Ott biztos, hogy kompatibilis játékokat fogsz rá találni.
2/2 A kérdező kommentje:
hát ebből nekem szinte mindegyik megfelel hiszem a formátuma is jó a játék androidra való és nem nagy játék pl. (angry birds .
azer köszi
2011. dec. 26. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!