Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudok letölteni játékok...

Honnan tudok letölteni játékokat Samsung Galaxy Tab 10.1-re? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok amik a marketen fizetősek.Van pár oldal amiket találtam,de amiket letöltöttem eddig nem mennek:S

Gondolom külön Tab-ra kellenek,de olyat még nem találtam.

Ha esetleg valaki tud egy oldalt ahová egyszerűen csak be kell írni,hogy mit akarok és letölteni azt megköszönném.

2011. dec. 26. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd kiválogatod magadnak. Örülj neki, hogy ingyen van, ne panaszkodj. Amúgy ha futotta a Tabre, bőven lenne játékokra is...
2011. dec. 26. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:

50 cent volt:D

Szolgáltatónál szinte ingyen hozzám vágták egy telefon mellé...

csak a netet kell fizetni rá ami 15 euro havonta,de 5 GB adatforgalom lehet 1 hónapban és ha elhasználom akkor sem kell ráfizetni csak lelassul.

amúgy meg valamiért nem tudok venni semmit a marketen,nem értem miért...

2011. dec. 26. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:

am meg én szívesen kiválogatnám nem azzal van a gond a többi oldalon, hanem azzal,hogy nincs odaírva,hogy jó e az adott készülékre...

most töltsek le mindent,hogy megtudjam megy e?az egy kicsit vicces lenne főleg a több 100 mb-s játékoknál mivel nem valami gyors a netem.

2011. dec. 26. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:

(Ja értem, akkor nem szóltam. :) Szemtelenül olcsó nálatok a net! :D)

Jobb ötletem nekem sincs. Esetleg torrentről tölthetsz direkt erre való csomagokat, ha találsz.

2011. dec. 26. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:
regisztráltam az általad linkelt oldalra,majd holnap meglátjuk.remélem legalább ki lesznek írva,hogy mi min megy.
2011. dec. 26. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Vásárolni akkor tudsz , ha beállítod a Google Checkoutot (hozzáadsz kártyát). Ezt legegyszerűbben a [link] -on tudod megtenni...

ui.: Szeretem amikor valaki a warez oldalra panaszkodik...

2011. dec. 26. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!