Samsung galaxy mini vagy samsung galaxi y?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb ?2011. dec. 26. 09:18
2/14 anonim válasza:
Akinek a galaxy y jobb az menjen kivizsgálásra...
Két ma már elavult telefon.
Ha jót akarsz vedd t-mobilenál 35-ért domino csomagban az új xperia mini-t.
3/14 anonim válasza:
Nekem az y 2 MP-s kamerája eléggé zavar, szerintem spórolj még egy kicsit, és vegyél egy Gio-t. (40e körül mozog az ára) nézd: [link]
4/14 anonim válasza:
Gio helyett már inkább sony live, telenornál 42k...
5/14 anonim válasza:
Akkor inkább az xperia mini... :)
6/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok venni másikat. Arra lennék kíváncsi, hogy a kettő közül melyik a jobb?
2011. dec. 26. 10:39
7/14 anonim válasza:
A samsung galaxy mini!!! Ne viccelődjünk már itt 2Mp-es kamerával! A 3.2Mp-es is elég kicsi nehogy már annál is rosszabb legyen! Megfelelő rommal és kernellel az is megoldható hogy a mininek is 800Mhz felett menjen a processzora. A nekem külseje sem tetszik az y-nak. Aki azt mondaná hogy az y-ra van 2.3.5 annak mondom, hogy a minire is van gyári 2.3.6 ami nem hivatalos, de csak azért mert hivatalosan még nem adták ki rá. Nekem is ez van fenn elég jól megy. Egyébként most tényleg az Xperia mini éri meg.
8/14 anonim válasza:
"Nem akarok venni másikat. Arra lennék kíváncsi, hogy a kettő közül melyik a jobb?"
Akkor maradj a galaxy mini-nél, te pénzed, arra b@szod el amire akarod... Xperia mini oda-vissza alázza 35k-ért...
9/14 anonim válasza:
Nem értitek, hogy nem akar újat venni, csak egyszerűen kíváncsi?
10/14 anonim válasza:
Azt írja nem akar venni másikat.
Ez azért így elég kétértelmű. Jelentheti azt is, hogy nem akar venni a mostani helyett másikat, de azt is, hogy a felsoroltakon kívül nem akar venni másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!