Sony Ericsson xperia x10 mini pro vagy Sony Ericsson xperia mini pro?
Figyelt kérdés
érveket és ellenérveket várok, melyik lenne a jobb telefon.2011. dec. 25. 21:22
1/10 anonim válasza:
szerintem nem kellenek érvek ellenérvek simán a mini pro mert nagyobb, jobb újabb sorolni lehetne a végtelenig miben jobb nem kérdés hogy melyiket válaszd
2/10 anonim válasza:
sony ericsson xperia mini pro. többet tud. jobb. :) én nem rég kaptam egy xperia mini-t ami végülis ugyanaz mint a pro, csak nincs csúsztatós billentyű, szeretem, jó telefon. :)
3/10 A kérdező kommentje:
értem én, de hallottam fél füllel hogy az újabbnak vannak hibái (pl ciripel). Második, neked nem jöttek elő hibák?
2011. dec. 25. 21:38
5/10 anonim válasza:
nem pro-m van, csak sima mini, de nálam nincsenek ilyen problémák :)( 2. vagyok)
6/10 A kérdező kommentje:
nem is tudom.. GsmLine oldalon elég szimpatikus árat(52 839 Ft) találtam, de nem tudom mennyire érné meg. Azt írták ott hogy angol nyelvű lenne a telefon. Van egyáltalán gyárilag magyar nyelvű xperia? Lehet bízni abban hogy minden tartozékot megkapok? Korrekt ez a cég?
[link] Erről lenne szó.
2011. dec. 26. 00:10
7/10 anonim válasza:
hát nem tudom... én az xperia mini-t 45ezerért vettem t-mobilenál... magyar nyelvű, kaptam hozzá sd kártyát, töltőt, usb-t, fülhallgatót.... ( 2. voltam megint. :) )
8/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is sima xperia mini prom van, gsmline-ról rendelve. Szerintem korrekt a cég minden tartozék megjött teljesen oké volt. A telefon még csak néhány napja van nálam, de máris imádom! :-D sokkal okosabb, jobb mint az xperia x10 mini. Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom. ;-)
9/10 anonim válasza:
Sokkal jobb a mini pro. Az szerintem hülyeség hogy ciripel,nekem is ilyenem van és nekem nem ciripel. Az se igaz hogy lötyög a fedlap.
10/10 Zuzmoca válasza:
x10 mini proval sok a gond. nem véletlen hoztak ki újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!